counter

Mαντόνα: Αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στα αντισώματα του κορονοϊού

Mαντόνα: Αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στα αντισώματα του κορονοϊού
Mαντόνα: Αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στα αντισώματα του κορονοϊού

Θετική σε τεστ αντισωμάτων για τον κορονοϊό αποκάλυψε ότι βρέθηκε η Μαντόνα.

Η 60χρονη βασίλισσα της ποπ μοιράστηκε την είδηση μέσα από το 14ο βίντεο για τη σειρά «ημερολόγια καραντίνας» που δημοσιεύει στο λογαριασμό της στο Instagram.

«Έκανα τεστ τις προάλλες και ανακάλυψα ότι έχω αντισώματα. Αύριο, λοιπόν, θα πάω για μία μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο και θα κατεβάσω το παράθυρο και θα αναπνεύσω τον αέρα του COVID-19. Ναι, ελπίζω ότι ο ήλιος θα λάμπει», αναφέρει κατά τη διάρκεια του δίλεπτου βίντεο.

«Με εκπλήσσει που ενδιαφερόμαστε τόσο πολύ για το τι πιστεύουν ο κόσμος ή που ενδιαφερόμαστε τόσο πολύ να κερδίσουμε την εύνοια του κόσμου ή να είμαστε σωστοί. Μισώ τον εαυτό μου γι’ αυτήν την μικροψυχία», ακούγεται να λέει σε ένα άλλο σημείο του βίντεο η τραγουδίστρια και καταλήγει, «Αυτά είναι τα καλά νέα: Αύριο είναι μία άλλη μέρα και θα ξυπνήσω και θα νιώσω ξανά διαφορετικά».

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί ότι τα τεστ αντισωμάτων ανιχνεύουν την ύπαρξη αντισωμάτων στο αίμα έναντι του κορονοϊού SARS-CoV-2 για να διαπιστωθεί αν κάποιος έχει εκτεθεί προηγουμένως στον ιό.

Παρόλο που η Μαντόνα δηλώνει έτοιμη να σπάσει την καραντίνα και να κυκλοφορήσει ελεύθερα, η επιστημονική κοινότητα τονίζει ότι δεν είναι σαφές αν τα αντισώματα προκαλούν ικανοποιητική ανοσία στον ιό ή αν αποτρέπουν την επαναλοίμωξη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR