counter

Μάνος Πίντζης: Ο χωρισμός μετά από επτά χρόνια γάμου λίγο πριν μπει στο Nomads

Μάνος Πίντζης: Ο χωρισμός μετά από επτά χρόνια γάμου λίγο πριν μπει στο Nomads
Μάνος Πίντζης: Ο χωρισμός μετά από επτά χρόνια γάμου λίγο πριν μπει στο Nomads

Ο Μάνος Πίντζης είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς. Ο ίδιος με τη συμμετοχή του στο Nomads και την ομάδα της Φωτιάς, έχει τραβήξει πάνω του ήδη το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Για τον ίδιο και την προσωπική του ζωή λίγα πράγματα είναι ωστόσο γνωστά.

Ο Μάνος Πίντζης λοιπόν εκτός από ηθοποιός είναι και ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων. Ο ίδιος όπως αποκάλυψε η RealNews τον περασμένο Ιούνιο, χώρισε με την αγαπημένη του, Τζούλια Καστανά, έπειτα από εφτά χρόνια γάμου. Οι δυο τους ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις λόγω των δύο τους παιδιών, ενώ ο χωρισμός τους ήταν πολύ ομαλός.

Άτομο από το κοντινό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού είχε πει χαρακτηριστικά: «Ναι, είναι γεγονός! Ο Μάνος και η Τζούλια χώρισαν. Η σχέση τους έκανε τον κύκλο της. Ο χωρισμός ήταν μια απόφαση που προήλθε από ώριμη σκέψη, χωρίς εντάσεις και τσακωμούς. Αυτό που προέχει και για τους δύο είναι να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σωστά. Θέλουν η Τόνια και ο Μάριος να μην στερηθούν ούτε λεπτό την παρουσία της μαμάς και του μπαμπά».

Ο Μάνος Πίντζης και η Τζούλια Καστανά παντρεύτηκαν το 2010 στο δημαρχείο της Πεύκης. Μετά από ένα χρόνο απέκτησαν την 6χρονη κόρη τους, Τόνια και έπειτα των τριών ετών γιο τους, Μάριο.


Ο Μανος Πινζτης με την πρωην συζυγο του

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR