counter

Μάνος Παπαγιάννης – Αγγελική Δαλιάνη: Η επιθυμία της κορούλας τους γίνεται πραγματικότητα

Μάνος Παπαγιάννης – Αγγελική Δαλιάνη: Η επιθυμία της κορούλας τους γίνεται πραγματικότητα
Μάνος Παπαγιάννης – Αγγελική Δαλιάνη: Η επιθυμία της κορούλας τους γίνεται πραγματικότητα

Στην εφημερίδα, Ειδήσεις μίλησε ο Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά. Ο σύζυγος της Αγγελικής Δαλιάνη, αναφέρθηκε στις αλλαγές στη ζωής του, ενώ αποκάλυψε πως η κορούλα τους, Λυδία είχε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη, ένα αδερφάκι.

Είσαι έτοιμος για να ξαναγίνεις πατέρας;

«Έρχεται το δεύτερο παιδί μας! Νιώθω πολύ όμορφα! Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα! Η Αγγελική βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης. Το έμαθε τον Μάρτιο και μου το ανακοίνωσε με πειράγματα τη στιγμή που έτρωγα ένα σουβλάκι. Ανυπομονούσα να μάθω τι είναι αυτό που θέλει να μου πει και το έφαγα βιαστικά .Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Πήγαμε τότε στον γιατρό, κάναμε υπέρηχο και με μεγάλη χαρά είδαμε πως έχει μεγαλώσει από την τελευταία φορά που το είχαμε δει. Από κουκκίδα είχε σχηματιστεί ολόκληρος άνθρωπος»

Είχατε βάλει στόχο να μεγαλώσετε την οικογένεια σας;

«Επιθυμούσαμε ένα δεύτερο παιδί, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το είχαμε επιδιώξει. Πιστεύω πως η έλευση ενός παιδιού φέρνει πάντα θετικές αλλαγές. Δεν θα σου κρύψω το γεγονός πως η Λυδία, τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν, μαζί με τα υπόλοιπα δώρα που ήθελε, είχε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη να της φέρει ένα αδερφάκι. Τώρα είναι κατενθουσιασμένη και περιμένει πώς και πώς το μωρό»

Θα ήθελες έναν γιο;

«Θα σου πω αυτό που λέει ο λαός, νερό να είναι και ό,τι να' ναι! Παλιότερα, πριν αποκτήσω την κόρη μου, δεν σου κρύβω ότι ήθελα γιους. Ήρθε όμως στη ζωή μου η Λυδία και τα άλλαξε όλα .Τελικά όμως τώρα έρχεται ο γιος» 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR