counter

Μάνος Γεραπετρίτης: Ο ρόλος του στο "Σασμό" και οι σχέσεις του με τον Υπουργό αδερφό του

Μάνος Γεραπετρίτης: Ο ρόλος του στο "Σασμό" και οι σχέσεις του με τον Υπουργό αδερφό του
Μάνος Γεραπετρίτης: Ο ρόλος του στο "Σασμό" και οι σχέσεις του με τον Υπουργό αδερφό του

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και την Μένια Κούκου μίλησε ο Μάνος Γεραπετρίτης, ο οποίος τη φετινή σεζόν συμμετείχε στον «Σασμό» και ενσάρκωσε τον Πάνο.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, αλλά και για τις σχέσεις που έχει με τον αδερφό του, Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος είναι Υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για θέματα μεταφορών και υποδομών.

Δείτε επίσης - Σασμός: Ο αδερφός του Υπουργού, Γιώργου Γεραπετρίτη, είναι γνωστός ηθοποιός και έπαιξε στη σειρά

Όσα είπε ο Μάνος Γεραπετρίτης

«Ο Σασμός είναι μία εξαιρετική σειρά και αυτό φαίνεται και στα νούμερα τηλεθέασης. Όλοι ήταν υπέροχοι και ήταν τιμή για εμένα που συμμετείχα. Υποδύθηκα τον Πάνο, τον κακό στη σειρά και αυτό ήταν κόντρα ρόλος για εμένα. Το παιδί που κρύβω μέσα μου, το βγάζω προς τα έξω και δείχνω τα συναισθήματά μου», είπε αρχικά ο Μάνος Γεραπετρίτης και συνέχισε για τη σχέση του με τον αδερφό του:

«Είμαστε αγαπημένα αδέλφια, βέβαια εκείνος κάνει κάτι άλλο κι εγώ κάτι άλλο. Είμαστε μια οικογένεια που ζήσαμε και μεγαλώσαμε στην Κάρπαθο. Ήρθαμε στην Αθήνα όταν ο μπαμπάς μας πήρε μετάθεση γιατί ήταν δημόσιος υπάλληλος. Εγώ δεν φλέρταρα ποτέ με την πολιτική, δεν μου αρέσει. Μου αρέσει η τέχνη που υπηρετώ με αγάπη και μεράκι. Από τους γονείς μου έχουμε κρατήσει την αξιοπρέπεια. Προσπαθώ να είμαι αξιοπρεπής, δίκαιος, έντιμος και να είμαι ένα ηθικό στοιχείο της κοινωνίας».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε ο Μάνος Γεραπετρίτης:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR