counter

Μάνος Δασκαλάκης: Η αλήθεια για την κυκλοφορία του νέου του βίντεο κλιπ στο YouTube

Μάνος Δασκαλάκης: Η αλήθεια για την κυκλοφορία του νέου του βίντεο κλιπ στο YouTube
Μάνος Δασκαλάκης: Η αλήθεια για την κυκλοφορία του νέου του βίντεο κλιπ στο YouTube

Την ώρα που οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι ραγδαίες και η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται να προμοτάρει νέο τραγούδι.

Το συγκεκριμένο τραγούδι «ανέβηκε» στο διαδίκτυο στις 18 Απριλίου 2022, δημιουργώντας αίσθηση και συγκεντρώνοντας αρνητικά σχόλια.

Το τραγούδι του 30χρου κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο, ωστόσο η επιλογή συγκεκριμένου λογαριασμού στο YouΤube, να ανεβάσει τη δεδομένη στιγμή το βίντεο κλιπ του κομματιού με τίτλο «Είμαι εδώ» που πρωταγωνιστεί ο Μάνος Δασκαλάκης έχει προκαλέσει σάλο.

Τι απαντά η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ωστόσο συνεργάτης και φίλος του Μάνου Δασκαλάκη και ξεκαθάρισε πως ο 30χρονος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το γεγονός πως το συγκεκριμένο βίντεο κλιπ ανέβηκε τώρα στο YouTube.

Διαβάστε επίσης: Poύλα Πισπιρίγκoυ: Οι νέες της δηλώσεις - "Κoινώνησα, εξoμολογήθηκα και μου έφεραν φωτoγραφίες των παιδιών μoυ"

«Αυτό το κομμάτι το πήρε άλλη σελίδα και το “ανέβασε” στο YouΤube ώστε να βγάλει κέρδος μέσα από όλο αυτό, καθώς ο Μάνος το είχε ηχογραφήσει σε άλλη δισκογραφική εταιρεία. Ο Μάνος δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Εγώ έχω καθημερινή επικοινωνία μαζί του και τον ρώτησα για αυτό το θέμα. Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, με την έννοια που δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του. Ο Μάνος δεν γνωρίζει τίποτα και δεν έδωσε σε κανέναν την έγκριση ώστε να “ανέβει” αυτό το βίντεο», είπε αρχικά ο συνεργάτης και φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.

Απαντώντας στο αν η εταιρεία που κυκλοφόρησε το τραγούδι ή ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης σκέφτονται να κινηθούν νομικά, απάντησε: «Εγώ αν ήμουν στη θέση του, θα το έκανα από το πρώτο λεπτό. Ο Μάνος δεν γνωρίζω αν έχει κάνει κάτι. Μακάρι να έχει κάνει, καθώς βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και με τη δημοσίευση αυτή τον χώνουν ακόμα πιο κάτω».

Τέλος, όσον αφορά για το κόστος του βίντεο κλιπ και τα όσα έχουν ακουστεί, ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη ξεκαθάρισε ότι «Το βίντεο κλιπ το γύρισαν ερασιτέχνες φίλοι μου, οι οποίοι σπουδάζουν και είναι πραγματικά ερασιτέχνες. Δε γνωρίζω να σας πω πόσο κόστισε, αλλά δεν είναι πολλά τα χρήματα. Δεν είναι όμως τα χρήματα που αναφέρονται».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR