counter

Μαμά και κόρη σε γλυκιές στιγμές!

Μαμά και κόρη σε γλυκιές στιγμές!
Μαμά και κόρη σε γλυκιές στιγμές!

Ιvanka Trump

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Ivanka Trump-Arabella Rose: Mαμά και κόρη είναι αχώριστες

Μετά από τις ώρες ανέμελου παιχνιδιού στην πισίνα, η κόρη αντάμειψε την μητέρα με ένα μεγάλο γλυκό φιλί! Η δύο ετών Arabella Rose είναι η κόρη της 32χρονης πάμπλουτης γόνου της οικογένειας Τrump, Ivanka, και όπως δείχνει η φωτογραφία, μητέρα και κόρη απολαμβάνουν με την καρδιά τους τις στιγμές που μοιράζονται. Η Ιvanka Trump έμεινε μητέρα για δεύτερη φορά στις 14 Οκτωβρίου 2013 και μαζί με τον σύζυγό της Jared Kushner υποδέχτηκε τον 2 μηνών γιο τους Joseph Frederick Kushner.

H φωτογραφία της Ivanka και της Αrabella,αν και αναδύει άρωμα καλοκαιριού τραβήχτηκε κατά την διάρκεια των πρωτοχρονιάτικων διακοπών της οικογένειας στο πολυτελές ξενοδοχείο Μar-a-lago Club στο Palm Beach της Florida που βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία του μεγιστάνα Donald Trump, πατέρα της Ιvanka.

Καλοκαιρινές διακοπές εν μέσω Πρωτοχρονιάς

Μαμά και κόρη φορώντας τα μαγιό τους πόζαραν στον φωτογραφικό φάκο κάτω από τον ήλιο και έχοντας ως φόντο την πισίνα του ξενοδοχείου. Η Ιvanka Trump, αν και έγινε για δεύτερη φορά μητέρα πριν από ελάχιστο χρονικό διάστημα, διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της και την sexy εμφάνισή της εντυπωσιάζοντας με τις αναλογίες της.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR