counter

Μαμά και γιος έκαναν μια στάση για να πιει ο μικρούλης το γάλα του

Μαμά και γιος έκαναν μια στάση για να πιει ο μικρούλης το γάλα του
Μαμά και γιος έκαναν μια στάση για να πιει ο μικρούλης το γάλα του

Όταν είσαι μητέρα δε λογαριάζεις τίποτα και κυρίως το που θα σε πετύχει ο φωτογραφικός φακός αλλά και σε ποια στιγμή της ημέρας καθώς το παιδί χρειάζεται φροντίδα ανα πάσα ώρα και στιγμή. Ο λόγος για την 41χρονη Elizabeth Berkley, η οποία χάρισε μια από τις πιο όμορφες φωτογραφίες στους παπαράτσι. Οι φωτογράφοι είχαν τη χαρά να απαθανατίσουν την όμορφη στιγμή που εκείνη δίνει γάλα στη μέση του δρόμου στον 19 μηνών γιο της.

Εδώ και τέσσερις μήνες η Elizabeth Berkley έχει γίνει μαμά και είναι πολύ ευτυχισμένη. Ο γιος της είναι όλη της η ζωή και δεν τον αφήνει στιγμή από τα μάτια της. Οι δυο τους βγήκαν μια βόλτα στο Beverly Hills και ο φωτογραφικός φακός τους “έπιασε” τη στιγμή που στάθηκαν για να πιει το γάλα του μικρούλης.

Η Elizabeth Berkley ντυμένη με casual look και αθλητικά παπούτσια και χωρίς δισταγμό διέκοψε για λίγο τη βόλτα με το γιο της Sky Cole για να του δώσει το γαλατάκι του. Η ίδια προσέχει πολύ τη διατροφή του μικρούλη και θέλει να είναι πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία. Ο μικρούλης έδειχνε να απολαμβάνει τη φροντίδα της μαμάς του και δεν της άφηνε λεπτό το χέρι. Με τα μεγάλα καταγάλανα μάτια του και το γάλα γύρω από το περίγραμμα των χειλιών του όπως συμβαίνει συνήθως με τους μικρούς, χάζευε τους περαστικούς και ήταν σκέτη γλύκα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR