counter

Μαμά έγινε η Μαριάντα Πιερίδη! Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Μαμά έγινε η Μαριάντα Πιερίδη! Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι
Μαμά έγινε η Μαριάντα Πιερίδη! Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Μαριάντα Πιερίδη

Μαμά έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, 3 Μαρτίου, η Μαριάντα Πιερίδη. Η Μαριάντα Πιερίδη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2.750 στις 3.20 τα ξημερώματα. Ο γιος της Μαριάντας Πιερίδη γεννήθηκε με καισαρική τομή και σύμφωνα με το περιβάλλον της τραγουδίστριας μοιάζει και στους δυο του γονείς.

Η τραγουδίστρια ένοιωσε τους πρώτους πόνους το βράδυ του Σαββάτου και λίγες ώρες μετά ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού. Η Μαριάντα Πιερίδη και ο σύντροφος της Νέστορας Φωτιάδης έγιναν γονείς και δεν σταματούν να χαμογελούν. Ο γιος τους, έφερε χαμόγελα χαράς στο ζευγάρι που ανυπομονούσε να τον κρατήσει στην αγκαλιά του.

Η Μαριάντα Πιερίδη είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό τις προετοιμασίες για την γέννηση του γιου της. Πρόσφατα η τραγουδίστρια, δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Twitter, μια φωτογραφία με παιδικά ρουχαλάκια και απαραίτητα για το μωρό αξεσουάρ που είχε προμηθευτεί. Η μαμά Μαριάντα έχει επιλέξει για τον γιο της φορμάκια, t - shirt, πιπίλες και σαλιάρες όλα σε ροκ στυλ!

Στην τελευταία συνέντευξη της Μαριάντας Πιερίδη λίγο πριν γίνει μαμά η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για τα κιλά της εγκυμοσύνης και το όνομα του γιού της: "Πήρα γύρω στα δεκαπέντε με δεκαέξι κιλά. Εντάξει, δεν ξέφυγα, πρόσεχα. Δεν έτρωγα τα πάντα. Έπαιρνα καθημερινά, όλες τις θερμίδες που χρειάζονται για μένα και το μωράκι, αλλά ποτέ δεν έκανα υπερβολές και ανέκαθεν απέφευγα τα φαγητά "σαβούρες". Δεν το λέω ακόμη το όνομα του γιου μου. Αλλά θα πάρει το όνομα του ενός από τους δύο του παππούδες. Είμαι παραδοσιακή σε αυτά. Έχουμε καταλήξει. Πρέπει να τηρούμε και τις παραδόσεις μας!" είχε πει η όμορφη μανούλα. 

Η ευτυχισμένη μαμά λίγη ώρα μετά την γέννηση του γιού της ανέβασε μια φωτογραφία και έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook: "Τελικά ο μπέμπης μας ήρθε νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε! Όλα καλά! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές!"

Πιερίδη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR