counter

Μακόλεϊ Κάλκιν: Έγινε για δεύτερη φορά πατέρας υπό άκρα μυστικότητα

Μακόλεϊ Κάλκιν: Έγινε για δεύτερη φορά πατέρας υπό άκρα μυστικότητα
Μακόλεϊ Κάλκιν: Έγινε για δεύτερη φορά πατέρας υπό άκρα μυστικότητα

Για δεύτερη φορά πατέρας έγινε ο Μακόλεϊ Κάλκιν.

Ο ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τις ταινίες “Μόνος στο σπίτι” και η Μπρέντα Σονγκ καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους κάτω από άκρα μυστικότητα, στα τέλη του 2022.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του “Us Weekly”, ο γιος του ζευγαριού γεννήθηκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, χωρίς όμως να έχει γίνει μέχρι σήμερα γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν και η Μπρέντα Σονγκ προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Να σημειωθεί μάλιστα σε αυτό το σημείο, πως η και η είδηση για τη γέννηση της κόρης τους, Ντακότα τον Απρίλιο του 2021 έγινε επίσης γνωστή μετά από πολύ καιρό.

Πηγή από το περιβάλλον τους αναφέρει στο US Weekly: «Η Μπρέντα δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη. Το να είναι μαμά την έχει αλλάξει. Πάντα βάζει τα παιδιά της πρώτα, ειδικά όταν πρόκειται να πάρει αποφάσεις σταδιοδρομίας. Είναι πραγματικά επικεντρωμένη στη μητρότητα και δίνει στα παιδιά την απόλυτη προσοχή της».

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν και η Μπρέντα Σονγκ ξεκίνησε να βγαίνει ραντεβού το 2017, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “Changeland”. Στις αρχές του 2022, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Πηγή φωτογραφίας: Abaca

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR