counter

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος-Κιμ Κίλιαν:Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Νέα έξοδος

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος-Κιμ Κίλιαν:Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Νέα έξοδος
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος-Κιμ Κίλιαν:Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Νέα έξοδος

Βραδινή έξοδο σε μπαρ-ρέστοραν στο Κολωνάκι έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με την σύζυγο του Κιμ Κίλιαν. Το ζευγάρι μπορεί να  μην κάνει συχνές δημόσιες εμφανίσεις αλλά μερικές φορές αφήνουν μακριά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και το ρίχνουν στην διασκέδαση.

Ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Realnews αποθανάτισε το ζευγάρι γύρω στις 10 το βράδυ να περνάει την είσοδο του μαγαζιού χαμογελαστοί και ευδιάθετοι. Παρόλο που συνάντησαν γνωστούς κατά την έξοδο τους, θέλησαν να καθίσουν σε ένα απόμερο τραπέζι προκειμένου να απολαύσουν το δείπνο τους σε ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα.    

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η Κιμ Κίλιαν δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και όπως φαίνεται αυτό που αναζωογονεί και ανανεώνει τη σχέση τους είναι τέτοιες στιγμές όπου καταφέρνουν  να απολαμβάνουν κάποια έξοδο οι δυο τους.

Πάντως εκείνο που έχει απόλυτη προτεραιότητα για το ζευγάρι, είναι οι δυο κόρες τους, οι οποίες έχουν μια τρυφερή σχέση με την μητέρα τους Κιμ Κίλιαν και μια ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα τους Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR