counter

Μάκης Πουνέντης: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση Ηλιάκη - Καινούργιου

Μάκης Πουνέντης: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση Ηλιάκη - Καινούργιου
Μάκης Πουνέντης: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση Ηλιάκη - Καινούργιου

Μάκης Πουνέντης

Συνέντευξη στο περιοδικό People και στη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι παραχώρησε ο Μάκης Πουνέντης. Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Αυτά είναι..» που θα παρουσιάζει μαζί με την Μαρία Ηλιάκη στον ΣΚΑΙ μίλησε στην εφ’όλης της ύλης συνέντευξη  που παραχώρησε, μεταξύ άλλων και για την σχέση που ενώνει Κατερίνα Καινούργιου και Μαρία Ηλιάκη.

Η Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία είστε και φίλοι, στενοχωρήθηκε που δεν προχώρησαν οι συζητήσεις σου με τον Alpha; Η αλήθεια είναι πως θέλαμε με την Κατερίνα να δουλέψουμε μαζί, για τον ίδιο λόγο που σου είπα και προηγουμένως, γιατί θέλω να δουλεύω με ανθρώπους με τους οποίους ταιριάζω. Και την Κατερίνα την αγαπάω. Είναι αυθόρμητη, μου αρέσει που απολαμβάνει αυτό που της συμβαίνει. Πριν από πέντε χρόνια, δεν περίμενα ότι ένας άνθρωπος που δεν λέει το «ρο» θα υπήρχε ακόμη στην τηλεόραση. Έχει χιούμορ και είναι ακομπλεξάριστη. Θα είχε πλάκα να ήμασταν όλοι μαζί και να συνεργαζόμασταν, αλλά δεν μας έκατσε ακόμη.

Κάποιες δηλώσεις τόσο της Μαρίας Ηλιάκη όσο και της Κατερίνας Καινούργιου καταδεικνύουν πως έχουν ψυχρανθεί μετά τον τηλεοπτικό τους χωρισμό. Νιώθεις να έχεις βρεθεί κάπου ανάμεσα; Γυναίκες! Οι σχέσεις των γυναικών συχνά περνούν διάφορες φάσεις, αλλά πιστεύω πως οι άνθρωποι που αγαπιούνται βρίσκουν ξανά τις μεταξύ τους ισορροπίες. Δεν νομίζω πως έχουν να χωρίσουν κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Το ότι βρέθηκαν σε απέναντι εκπομπές δεν σημαίνει και κάτι. Άλλωστε, ποτέ δεν έχω ακούσει τη Μαρία να μου μιλάει άσχημα για την Κατερίνα, ούτε την Κατερίνα να μιλάει άσχημα για τη Μαρία. Έχω καταλάβει πως οι γυναίκες παρεξηγούνται πιο εύκολα μεταξύ τους. Δεν ξέρω, όμως, αν τα πράγματα είναι σε τόσο μεγάλη έκταση όσο φαίνεται.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR