counter

Μάκης Παπαδημητρίου: "Τη σχολή την εγκατέλειψα όταν..."

Μάκης Παπαδημητρίου: "Τη σχολή την εγκατέλειψα όταν..."
Μάκης Παπαδημητρίου: "Τη σχολή την εγκατέλειψα όταν..."

Τον λόγο για τον οποίο άφησε τις σπουδές του στη Φυσική αλλά και για το ρόλο του στη νέα του παράσταση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα ’’Αγορά’’ ο Μάκης Παπαδημητρίου.

Τη Φυσική την άφησες στην άκρη για να ασχοληθείς με το θέατρο;
«Από το δεύτερο έτος στη σχολή, παράλληλα με τις σπουδές μου στη Φυσική ξεκίνησα να πηγαίνω σε μια θεατρική ομάδα. Τη σχολή την εγκατέλειψα όταν πέρασα στο Εθνικό θέατρο. Το ένα έφερε το άλλο και δεν στράφηκα και πάλι προς τη Φυσική. Η αγάπη μου ήταν να τελειώσω τη Φυσική και να κάνω κάτι παρεμφερές. Αλλά είμαι από τους τυχερούς που έχω δουλειά πολύ συχνά στον χώρο και αυτό έγινε η βασική ενασχόληση μου. θα ήθελα πάρα πολύ να πάρω το πτυχίο μου, αλλά δυστυχώς είναι μία σχολή που, εκτός από το διάβασμα, πρέπει να παρακολουθείς τα μαθήματα στη σχολή, θέλεις ώρες πτήσεων»

Ο ρόλος ή το έργο είναι αυτό που σε ιντριγκάρε περισσότερο;
Δεν είναι ούτε οι ρόλοι ούτε τα έργα, αλλά οι συνεργασίες. Είναι πολύ ωραίο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνείς και κινείσαι στο ίδιο μήκος κύματος, για να μιλήσω με όρους Φυσικής. Να γίνεται κάτι το δημιουργικό σε μια δουλειά, να σου αρέσει να πηγαίνεις στην πρόβα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR