counter

Μάκης Δελαπόρτας: Δείτε την "άγνωστη" αδερφή του με το πολύ ιδιαίτερο όνομα

Μάκης Δελαπόρτας: Δείτε την "άγνωστη" αδερφή του με το πολύ ιδιαίτερο όνομα
Μάκης Δελαπόρτας: Δείτε την "άγνωστη" αδερφή του με το πολύ ιδιαίτερο όνομα

Ο Μάκης Δελαπόρτας, έχει ζήσει πραγματικά μια ζωή μέσα στα φώτα. Έχοντας συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Μάρθα Καραγιάννη, η Ρένα Βλαχοπούλου και πάρα πολλούς ακόμα θρυλικούς Έλληνες, θα περίμενε κανείς να μην υπάρχει κάτι δεν ξέρουμε για εκείνον. Κι όμως!

Ο Μάκης Δελαπόρτας έχει μια αδερφή, στην οποία και έχει μεγάλη αδυναμία, αλλά δεν φωτογραφίζεται συχνά μαζί του. Η αγαπημένη αδερφή του, δεν αγαπάει τα φώτα της δημοσιότητας όπως και όλη του η οικογένεια άλλωστε, και έτσι οι φορές που έχουμε δει μαζί τα δύο αδέρφια Δελαπόρτα, είναι ελάχιστα. Ο λόγος για την Πολυτίμη Δελαπόρτα, η οποία όπως θα δείτε στην σχετική φωτογραφία μοιάζει αρκετά με τον αδερφό της στο πρόσωπο, αφού έχουν τα ίδια γλυκά χαρακτηριστικά, αλλά και ανοιχτά μαλλιά και μάτια. 

Μπορεί φυσικά να μην έχουν διαρρεύσει πολλές φωτογραφίες με τους δυο τους, αλλά σίγουρα στο σπίτι του, που μοιάζει βγαλμένο από ελληνική ταινία, θα έχει μια ξεχωριστή γωνιά με κορνίζες τους!

Δείτε το στιγμιότυπο με τον Μάκη Δελαπόρτα και την αδερφή του:

\

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR