counter

Μακαλιάς & Ψυχράμη: Πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης τους; - Η αποκάλυψη για το όνομα που θα πάρει

Μακαλιάς & Ψυχράμη: Πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης τους; - Η αποκάλυψη για το όνομα που θα πάρει
Μακαλιάς & Ψυχράμη: Πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης τους; - Η αποκάλυψη για το όνομα που θα πάρει

H Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους είναι τα δυο παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί. Ο 6χρονος γιος τους, Χάρης και η 10 μηνών κόρη τους.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους” στο θέατρο Λαμπέτη και παράλληλα βρίσκεται στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “I love ΣουΚου”, μίλησε στην εφημερίδα “Reallife” και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη για τα σχέδια που έχουν με τη σύζυγό του για τη βάφτιση της κόρης τους, την οποία ακόμα αποκαλούν “μπέμπα”.

Δείτε επίσης! Αντιγόνη Ψυχράμη: Η εξομολόγηση για την 10 μηνών κόρη της!

Όσα είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς

«Η κόρη μου είναι σχεδόν 10 μηνών. Η κατάσταση ήταν δύσκολη τους πρώτους μήνες, γιατί είχαμε ξεσυνηθίσει τα ξενύχτια και είχαμε ξεχάσει και τις υποχρεώσεις που έχει ένα βρέφος. Οπότε πιεστήκαμε. Οι διακοπές φέτος ήταν δύσκολες, όπως την πρώτη χρονιά που ήταν μωρό ο Χάρης.

Το ένα παιδί δεν είναι τίποτα μπροστά στα δύο. Η κλίμακα απογειώνεται και τα δυο ίσον 100. Θεωρούμε ότι το πρώτο δύσκολο καλοκαίρι έφυγε και από εδώ και πέρα, όσο μεγαλώνει το παιδί, περπατάει και επικοινωνεί, θα έρθουμε σε πιο φυσιολογικά δεδομένα», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Η Αντιγόνη ήθελε πάρα πολύ ένα κορίτσι στην οικογένεια, οπότε από την πρώτη μέρα είναι πανευτυχής. Της βάζει φιογκάκια στα μαλλιά, έχει αγοράσει τα φιογκάκια και τα φρου φρου που της αρέσουν», πρόσθεσε.

Όσον αφορά το όνομα που θα πάρει η κόρη τους αλλά και το πότε θα γίνει η βάφτισή της, ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Όνομα δεν έχουμε βρει ακόμα. Είναι κάτι που μας τριβελίζει το μυαλό κάθε μέρα. Έχουμε πει άπειρα ονόματα και κάθε φορά θεωρούμε ότι έχουμε φτάσει πολύ κοντά και μετά από δυο μέρες το ξανασυζητάμε και το προηγούμενο όνομα ήδη το έχουμε ξεχάσει.

Νιώθω πάρα πολύ άβολα, γιατί πλέον με ρωτούν και οι φίλοι και η οικογένεια και μου λένε, “σταματήστε να το λέτε “μπέμπα” δεν υπάρχει νόημα να το λέτε έτσι”, αλλά νιώθουμε ότι πρέπει να έρθει το κατάλληλο όνομα που ταιριάζει και αισθανόμαστε ότι έρχεται από το μωρό. Δε μας βιάζει κάτι.

Σίγουρα έχουμε αποφασίσει τη βάπτιση να την κάνουμε του χρόνου το καλοκαίρι, όπως είχαμε κάνει και του Χάρη, γιατί θέλουμε το μωράκι μας να έχει μεγαλώσει λίγο, να πλησιάζει τα δύο. Ούτε νονό δεν έχουμε βρει ακόμα, αισθανόμαστε ότι το παιδί θα μας καθοδηγήσει».

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR