counter

Μαίρη Χρονοπούλου: Νέα περιπέτεια με την υγεία της

Μαίρη Χρονοπούλου: Νέα περιπέτεια με την υγεία της
Μαίρη Χρονοπούλου: Νέα περιπέτεια με την υγεία της

ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥΗ Μαίρη Χρονοπούλου τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία της. Έχει υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και σύμφωνα με την εφημερίδα Εσπρέσο, ετοιμάζεται να ξαναανέβει στο χειρουργικό τραπέζι καθώς η ηθοποιός εμφάνισε την πάθηση της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας.

Ο προσωπικός της γιατρός είναι από τους καλύτερους στον κόσμο για τις παθήσεις στα μάτια. Η Μαίρη Χρονοπούλου για τις ανάγκες της επέμβασης της θα μεταβεί στη Λειψία όπου και θα χειρουργηθεί. Στενός της φίλος, τη χαρακτηρίζει "παλικάρι" και διαβεβαιώνει τον κόσμο ότι η σπουδαία ηθοποιός θα βγει και πάλι νικήτρια.

Σύμφωνα με την Εσπρέσο, η Μαίρη Χρονοπούλου δεν αποχωρίζεται ποτέ ένα χρυσό ρολόι του οίκου Chopard το οποίο της χάρισε η Μαριάννα Λάτση στα φετινά της γενέθλια. Το ρολόι αυτό άνηκε στον χρόνια κολλητό της Μαίρης Χρονοπούλου, Νίκο Κούρκουλο. Πρόκειται για ένα συλλεκτικό κομμάτι αφού ανά τον κόσμο έχουν κυκλοφορήσει 250 κομμάτια. Αυτό που ανήκει στη Μαίρη Χρονοπούλου είναι ο αριθμός 25 και αποτελεί ενθύμιο τεράστιας συναισθηματικής αξίας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR