counter

Μαίρη Συνατσάκη: Το συγκινητικό μακροσκελές κείμενο για την Σοφία Κοκοσαλάκη

Μαίρη Συνατσάκη: Το συγκινητικό μακροσκελές κείμενο για την Σοφία Κοκοσαλάκη
Μαίρη Συνατσάκη: Το συγκινητικό μακροσκελές κείμενο για την Σοφία Κοκοσαλάκη

Η είδηση του θανάτου της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Σοφίας Κοκοσάλακη, έχει προκαλέσει σοκ στον κόσμο της μόδας αλλά και της showbiz.

Πολλοί είναι αυτοί που με τον δικό τους τρόπο την αποχαιρετούν μέσα από τα social media, τιμώντας έτσι την μνήμη της.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να εκφράσει έτσι την βαθιά της θλίψη.

«Λυπήθηκα πολύ για τον θάνατο της μόλις 46 ετών σχεδιάστριας  Σοφίας Κοκοσαλάκη. Θυμάμαι να θαυμάζω το έργο της από τις αρχές του 2000 που την είχα εντοπίσει  (τότε που ξεκίνησα να συλλέγω περιοδικά μόδας) και τον τρόπο που μπορούσε να μεταφέρει γνήσια την αρχαιοελληνική αισθητική στις δημιουργίες της, σε όλο τον κόσμο! Διεθνής καριέρα, πολύ ζηλευτή και υπέροχη…Θυμάμαι επίσης ότι το 2011, για την απονομή  των βραβείων “Γυναίκες της χρονιάς” δεν μπορούσε να χωρέσει το μυαλό  μου ότι μας είχαν στείλει από το ατελιέ της στο Παρίσι το πιο υπέροχο  φόρεμα που είχα φορέσει ποτέ στην ζωή μου. Ένιωθα σαν να ζούσα σε παραμύθι. Είναι η δική μου κάπως χαζή και μικρή ιστορία για εκείνη , που όμως συνδέθηκε με την ζωή μου  σε μία ξεχωριστή στιγμή και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Συλλυπητήρια στους ανθρώπους της και στην οικογένεια της», έγραψε χαρακτηρίστηκα.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR