counter

Μαίρη Συνατσάκη: "Το Ολιβιάκι έγινε σήμερα 4 μηνών"! Οι 4 αλήθειες που έμαθε αυτό το διάστημα

Μαίρη Συνατσάκη: "Το Ολιβιάκι έγινε σήμερα 4 μηνών"! Οι 4 αλήθειες που έμαθε αυτό το διάστημα
Μαίρη Συνατσάκη: "Το Ολιβιάκι έγινε σήμερα 4 μηνών"! Οι 4 αλήθειες που έμαθε αυτό το διάστημα

Τέσσερις υπέροχους μήνες βιώνει η Μαίρη Συνατσάκη καθώς κρατά κάθε μέρα στην αγκαλιά της την μονάκριβη κορούλα της.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας τον Δεκέμβρη που μας πέρασε έφερε στο κόσμο την μικρή Ολιβία η οποία σήμερα κλείνει τέσσερις μήνες ζωής.

Δείτε επίσης - Μαίρη Συνατσάκη: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Η Μαίρη Συνατσάκη λόγω αυτή της ξεχωριστής ημέρας θέλησε να δημοσιεύσει ένα τρυφερό βίντεο που κρατά αγκαλιά την κόρη της ενώ αναφέρει τις τέσσερις αλήθειες που έμαθε αυτό το διάστημα.

Μαίρη Συνατσάκη – Η κόρη της έγινε 4 μηνών – Η τρυφερή ανάρτηση που δημοσίευσε μαζί της

«Το Ολιβιάκι έγινε σήμερα 4 μηνών. Αυτές είναι 4 αλήθειες που μου έμαθε αυτό το διάστημα για την καινούργια ζωή» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

1.«Είμαι πολύ διαβασμένη, ήθελα πολύ να μου συμβεί όλο αυτό και άρα είμαι έτοιμη να τα αντιμετωπίσω όλα! Ούτε καν. Μητρότητα είναι ένας συνδυασμός από ένστικτο, προσπάθεια και πάρα πολλή εκπαίδευση. Καθημερινή, ασταμάτητη εκπαίδευση από το παιδί σου».
 2. «Η επιστροφή θα είναι εύκολη! Εξαιρετικά πιεστική! Αρχικά σε τι να επιστρέψεις; Τίποτα από την προηγούμενη ζωή σου δεν μπορεί να μείνει το ίδιο. Όλα χτίζονται ξανά σε ολοκαίνουργιες βάσεις».
3. «Θα λατρεύω κάθε στιγμή αυτής της νέας κατάστασης! Το ήθελα πολύ και δεν πρέπει να είμαι αχάριστη. Το να λατρεύεις το παιδί σου δεν σημαίνει ότι οφείλεις να λατρεύεις κάθε αυπνία, πόνο, πείνα, εξάντληση που έρχονται μαζί με τους πρώτους μήνες της ζωής του. Αυτά τα συναισθήματα δεν σε κάνουν κακό γονέα».
4. «Θα κάνω όλα όσα έκανα τώρα, απλά μαζί με το παιδί». Ναι αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Επίσης μπορεί να μη θέλεις πια να κάνεις όλα όσα έκανες μέχρι τώρα. Η δουλειά μπορεί να μην έχει την ίδια προτεραιότητα πια. Κάποιες σχέσεις μπορεί να μην έχουν την ίδια προτεραιότητα πια. Και αυτό είναι εντάξει».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR