counter

Μαίρη Συνατσάκη: Πως αποκαλεί το μωρό που περιμένει για να μην "προδώσει" το φύλο του

Μαίρη Συνατσάκη: Πως αποκαλεί το μωρό που περιμένει για να μην "προδώσει" το φύλο του
Μαίρη Συνατσάκη: Πως αποκαλεί το μωρό που περιμένει για να μην "προδώσει" το φύλο του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Η influencer και ο τραγουδιστής γνωρίζουν το φύλο του μωρού που περιμένουν, ωστόσο δεν το έχουν αποκαλύψει δημόσια. Έτσι η Μαίρη Συνατσάκη σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις αποκαλεί το μωρό της «πιτσίνι» για να μην «προδώσει» το φύλο του.

«Σκέφτηκα τώρα τι θα νιώσει το πιτσίνι, όταν θα είναι σε ηλικία να δει την ταινία, που θα ακούει την μαμά του και τον μπαμπά του στους χαρακτήρες και το ένα γατί του θα το λένε Έβερεστ σαν το μεγάλο μαλλιαρό Γέτι», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Τι είχε πει η Μαίρη Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη της

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της και το φύλο του μωρού λίγες μέρες πριν, η Μαίρη Συνατσάκη είχε αποκαλύψει: «Είμαι 7 μηνών και κάτι. Η περίοδος της εγκυμοσύνης δεν είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδο για μια γυναίκα. Πως θα μπορούσε κιόλας. Είναι 9 μήνες που συνεχίζει τη ζωή της, όπως κάθε άνθρωπος και βάλε σε αυτό και τις όποιες αλλαγές, δυσκολίες, ορμόνες. Μου κάνει πολύ δύσκολο ή πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να είναι μια ονειρεμένη περίοδος αυτή η 9μηνη. Συνεχίζω τη ψυχοθεραπεία. Το φύλο του μωρού εμείς το ξέρουμε, εσείς δε ξέρω πότε θα το μάθετε. Θα δούμε. Η Ντορέττα (Παπαδημητρίου) θα είναι η νονά. Και νομίζω πως είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για τη σχέση μας τόσα χρόνια να πάρει αυτή τη μορφή».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR