counter

Μαίρη Συνατσάκη- Ίαν Στρατής: Είναι ζευγάρι!

Μαίρη Συνατσάκη- Ίαν Στρατής: Είναι ζευγάρι!
Μαίρη Συνατσάκη- Ίαν Στρατής: Είναι ζευγάρι!

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν οι φήμες πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι ζευγάρι.

Η φήμη αυτή επιβεβαιώθηκε σήμερα μέσα από το περιοδικό «ΟΚ» και ένα ρεπορτάζ που αναφέρει πως η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής είναι σε σχέση.

Τα δημοσιεύματα για το νέο ειδύλλιο της showbiz άρχισαν να αναπαράγονται όταν σε ένα βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη διαπιστώθηκε πως εκτός από τον γάτο της, υπάρχει στο σπίτι της και ένας γάτος ίδιος με του Ίαν Στρατή.

Έπειτα ακολούθησε ένα απόσπασμα από βίντεο της παρουσιάστριας στο Youtube, που άφηνε να εννοηθεί πως θα αποκαλύψει σύντομα πληροφορίες για την προσωπική της ζωή.

«Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Φαίνεται πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής ζουν τον έρωτα τους, ενώ μένει να δούμε τον τρόπο που θα επιβεβαιώσουν την σχέση τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR