counter

Μαίρη Συνατσάκη: Η φωτογραφία που δημοσίευσε και το like του Σπύρου Χατζηαγγελάκη

Μαίρη Συνατσάκη: Η φωτογραφία που δημοσίευσε και το like του Σπύρου Χατζηαγγελάκη
Μαίρη Συνατσάκη: Η φωτογραφία που δημοσίευσε και το like του Σπύρου Χατζηαγγελάκη

Τέσσερις περίπου ημέρες έχουν περάσει από όταν έγινε γνωστό πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δεν είναι πια μαζί. Το πρώην πλέον ζευγάρι φαίνεται πως ζει χωριστά τους τελευταίους δυο μήνες, ενώ η κρίση στη σχέση του ξεκίνησε από τις αρχές του 2018.

Και ενώ κανείς από τους δύο, δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει δημόσια τον χωρισμό, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μπροστά από έναν καθρέφτη.

Η παρουσιάστρια παράλληλα συνόδευσε το στιγμιότυπο με ένα αινιγματικό μήνυμα στο οποίο έγραψε: «Είσαι όλα όσα χρειάζεσαι. Να σου φέρεσαι όπως θα έκανες σε κάποιον που αγαπάς! Αυτή είναι η πιο βοηθητική συμβουλή που άκουσα ποτέ στην προσπάθεια να με αγαπήσω λίγο περισσότερο. Σκέψου το λιγάκι. Θα έλεγες ποτέ στην κολλητή σου, στην αδερφή σου, στην μαμά σου «Πώς είσαι έτσι; Τι χάλια είναι αυτά; Πώς θα βγεις έτσι στην παραλία;» Ποτέ! Πώς το κάνεις σε εσένα με τόση ευκολία;

Δεν ξέρω, αλλά αυτή η συνειδητοποίηση με ξεμπλοκάρει πάντα πολύ εύκολα και με επαναφέρει σε μια πραγματικότητα που προτιμώ χίλιες φορές. Σε αυτήν που μου μιλάω όπως ακριβώς στους ανθρώπους που αγαπάω. Δοκίμασε το».

Τα likes ήταν φυσικά χιλιάδες. Ανάμεσα σε αυτά ήταν ωστόσο και αυτό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR