counter

Μαίρη Συνατσάκη για Στάθη Παναγιωτόπουλο: "Μου έχει συμβεί στη δική μου ζωή, ένας πολύ κοντινός μου άνθρωπος…"

Στην κάμερα του Πρωινού και τον Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη, που τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η παρουσιάστρια εξέφρασε παράλληλα τη στήριξή της στον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα, τονίζοντας πως και η ίδια είχε στο παρελθόν κοντά της πρόσωπο που είχε σκοτεινή συμπεριφορά και δε γνώριζε τίποτα.

«Το μόνο ευχάριστο σε αυτή την ιστορία είναι ότι μιλάμε πια για τα πράγματα με το όνομά τους πια. Λέμε revenge porn. Λέμε όρους, μαθαίνουμε ορολογίες, βγαίνουμε μπροστά σε κάμερες κι όσο άβολο κι αν είναι λέμε αυτό είναι φοβερά κατακριτέο και φρικτό και υπάρχουν συνέπειες. Αυτό είναι το μοναδικό που με κάνει να αισιοδοξώ ότι μπαίνουμε σε μία άλλη εποχή που πια δεν στοχοποιείται το θύμα, αλλά παίρνει τη θέση που του αρμόζει ο θύτης» είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Σχετικά με τον Αντώνη Κανάκη και τους υπόλοιπους συντελεστές των Ράδιο Αρβύλα, η ίδια τόνισε: «Ήταν πολύ ειλικρινής η θέση των ανθρώπων. Δεν κρύφτηκαν, μίλησαν με ειλικρίνεια για ένα πράγμα που τους έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και εκείνους.

Εμένα μου έχει συμβεί στη δική μου ζωή, ένας πολύ κοντινός μου άνθρωπος μετά από χρόνια να αποκαλυφθεί ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι της συμπεριφοράς του και όχι απλά έπεσα από τα σύννεφα, αλλά ταράχτηκε όλο μου το σύμπαν. Γίνεται. Πολλές φορές ακόμα και στο σπίτι ενός ανθρώπου να είσαι, δε μπορείς να τα ξέρεις όλα. Δεν μου φαίνεται παράλογο να μην γνώριζαν.

Βαρέθηκα να συμβουλεύουμε τα νέα κορίτσια. Ας συμβουλέψουμε τα νέα αγόρια. Έλεος! Πρέπει να συμβουλέψουμε τα αγόρια για το πώς θα βλέπουν ισότιμα τα κορίτσια».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR