counter

Μαίρη Συνατσάκη: Φωτογραφίζει τη 2 μηνών κόρη της να κοιμάται στην αγκαλιά της!

Μαίρη Συνατσάκη: Φωτογραφίζει τη 2 μηνών κόρη της να κοιμάται στην αγκαλιά της!
Μαίρη Συνατσάκη: Φωτογραφίζει τη 2 μηνών κόρη της να κοιμάται στην αγκαλιά της!

H ζωή της Μαίρης Συνατσάκη από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κόρη της έχει αλλάξει προς το καλύτερο και βιώνει όμορφες και ξεχωριστές στιγμές.

Η επιχειρηματίας και influencer γέννησε στις 5 Δεκεμβρίου 2022 ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της από το σύντροφό της, Ίαν Στρατή και όπως είναι αναμενόμενο το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Μαίρη Συνατσάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της - Η επιστροφή στο γραφείο και η αποκάλυψη για το όνομα​

Μαίρη Συνατσάκη - Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της

Η Μαίρη Συνατσάκη ως λάτρης των social media μοιράζεται αρκετές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους από την καθημερινότητά της με την μικρή της πριγκίπισσα.

Το ίδιο έκανε και το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, η οποία απεικονίζει την κόρη της να κοιμάται στην αγκαλιά της.

"Δύο μηνών μπιζέλι χορεύει τσιφτετέλι απλωμένο σαν αστερίας πάνω στην κοιλιά που την χώραγε σε ένα κοντινό “κάποτε”. Α ρε φασόλι άρχοντα, πάρε μας τα υπάρχοντα”, έγραψε στη λεζάντα η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε την ανάρτησή της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR