counter

“Μαϊμού” ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού…

“Μαϊμού” ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού…
“Μαϊμού” ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού…

Τι παθαίνουν αυτοί οι σταρ (εντάξει, κάποιοι από αυτούς) όταν οι κάμερες φεύγουν για λίγο από πάνω τους… Θαρρείς πως τρελαίνονται και προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου τα μέσα να ασχοληθούν και πάλι μαζί τους. Αυτό, προφανώς, συνέβη και με τους Nicki Minaj και Meek Mill, οι οποίοι χώρισαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες, αλλά… είναι και πάλι μαζί – και μάλιστα πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Οι υποθέσεις μας είναι δύο:

  1. Ή το ζευγάρι λατρεύει να τσακώνεται και να τα ξαναβρίσκει (γι’ αυτό και δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ) – ξέρετε, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αυτό το χούι του “τσακώνομαι και τα ξαναβρίσκω” για να αναθερμαίνεται το πάθος στη σχέση (το αφήνω ασχολίαστο)…
  2. Το έκαναν για τη δημοσιότητα. Ήθελαν να ακουστούν λίγο τα ονόματά τους και σκαρφίστηκαν αυτόν τον τρόπο. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, το σενάριο αυτό είναι το πιο επικρατέστερο, αν λάβουμε υπόψη μας και τη σχετική δήλωση προσώπου το οποίο βρίσκεται κοντά στη Nicki Minaj: “ Δεν νομίζω ότι χώρισαν ποτέ πραγματικά. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα η τραγουδίστρια ήταν στο στούντιο και μιλούσε συνεχώς μαζί του, ενώ μία μέρα ήρθε και την πήρε ”.

Οι Nicki Minaj και Meek Mill

Photos: Startraks/Visualhellas.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR