counter

Μάικλ Τζάκσον: Αποκαλύψεις από τον γιατρό του 10 χρόνια μετά το θάνατό του

Μάικλ Τζάκσον: Αποκαλύψεις από τον γιατρό του 10 χρόνια μετά το θάνατό του
Μάικλ Τζάκσον: Αποκαλύψεις από τον γιατρό του 10 χρόνια μετά το θάνατό του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον 10 περίπου χρόνια μετά τον θάνατό του. Ο καρδιολόγος Κόνραντ Μάρεϊ, ο οποίος ήταν επί τρία χρόνια προσωπικός γιατρός του βασιλιά της ποπ, υποστηρίζει στο βιβλίο του με τίτλο “This Is It: Laying Bare Grim Details From The King Of Pop’s Life”, ότι ο Μάικλ Τζάκσον είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν παιδί. Ωστόσο, ο γιατρός δεν αποκάλυψε ποιος ήταν αυτός που κακοποιούσε τον τραγουδιστή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα “The Mirror”, o Μάρεϊ  ισχυρίζεται ότι ο Μάικλ Τζάκσον αποκάλυψε μόνο σε εκείνον το μυστικό αυτό τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Επίσης, υποστηρίζει πως ο τραγουδιστής δεν άντεχε την εμφάνισή του και οι αλλαγές, που έκανε, ήταν ένας τρόπος να αντιμετωπίσει τη χαμηλή του αυτοεκτίμηση τα ψυχικά του τραύματα. Ήλπιζε πως με τις πλαστικές επεμβάσεις θα ξεφύγει από τους εφιάλτες του παρελθόντος, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Μια φορά μάλιστα φέρεται να είπε ο Τζάκσον στον Μάρεϊ: «Όλοι μιλούσαν για το γεγονός ότι με έδερνε ο πατέρας μας, ότι με έβριζαν και μου έλεγαν ότι ήμουν άσχημος. Συμφωνώ ότι όλα αυτά μου συνέβησαν. Φαντάζομαι ότι ανάλογες εμπειρίες έχουν ακόμη και σήμερα παιδιά σε πολλές οικογένειες, αλλά δεν τα σοδομίζουν. Δεν νομίζω ότι είναι συνηθισμένο αυτό».

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιατρός του βασιλιά της ποπ κάνει αμφιλεγόμενες δηλώσεις για τον τραγουδιστή. Σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2013 στη “Mail on Sunday” είχε αναφέρει πως επειδή ο Μάικλ Τζάκσον αντιμετώπιζε προβλήματα με ονειρώξεις στον ύπνο του, αναγκαζόταν να φορά καθετήρα τύπου προφυλακτικού για να μη λερώνει τα σεντόνια του. Έτσι, επειδή ο ίδιος δεν γνώριζε πώς να τον τοποθετήσει, του το φορούσε ο γιατρός του.

Ακόμα, υποστήριξε ότι ο τραγουδιστής της ποπ φορούσε σκούρα παντελόνια, διότι είχε ακράτεια ούρων.

Να σημειωθεί πως ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον είχε καταδικαστεί σε 4 χρόνια φυλάκισης για ανθρωποκτονία από αμέλεια, για τη μοιραία ένεση με συγκεκριμένο φάρμακο που είχε κάνει στον τραγουδιστή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR