counter

Maestro: Ο Παπακαλιάτης για το πολυσυζητημένο κόστος της σειράς! Τι απαντά για το 1 εκατομμύριο το επεισόδιο;

Maestro: Ο Παπακαλιάτης για το πολυσυζητημένο κόστος της σειράς! Τι απαντά για το 1 εκατομμύριο το επεισόδιο;
Maestro: Ο Παπακαλιάτης για το πολυσυζητημένο κόστος της σειράς! Τι απαντά για το 1 εκατομμύριο το επεισόδιο;

Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ α τετ» ήταν καλεσμένος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο "Maestro" και το πολυσυζητημένο κόστος της αγαπημένης σειράς.

Maestro - Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πόσο κόστισε το κάθε επεισόδιο

 «Όταν μου είπαν ότι το "Maestro" θα πάει στο Netflix ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμος, ήμουν στο αυτοκίνητο, οδηγούσα, από το καλοκαίρι είχε γίνει αυτό απλά δεν ήθελαν να το πούμε πουθενά. Θυμάμαι ότι όταν μου είπαν για το κλείσιμο της συμφωνίας πήγαινα στο μοντάζ. Έκλεισα το τηλέφωνο, συνέχισα να οδηγώ, πήγα και συνέχισα το μοντάζ κανονικά. Δεν έβλεπα τίποτα γιατί έπρεπε να φτιάξω τα επεισόδια, ήξερα ότι θα τα έβλεπαν, είχα τεράστια αγωνία για το πώς να το φτιάξω όλο αυτό προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις και προκειμένου να είναι αυτό που θέλω και εγώ. Για μένα στο τέλος της ημέρας δεν αλλάζει κάτι, σίγουρα είναι πάρα πολύ σημαντικό προς Θεού, δεν θέλω να φανώ αχάριστος. Σίγουρα χαίρομαι πάρα πολύ αλλά δεν αλλάζει κάτι την ώρα που εγώ θα κάτσω να γράψω, την ώρα που είμαι στο σετ, την ώρα που είμαι στο μοντάζ. Δεν αλλάζει τίποτα, πάλι τρέχω» είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Παράλληλα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που ήθελαν να ξοδεύεται 1.000.000 εκ. για το «Maestro» με τον ίδιο να απαντά: "Δεν είναι ότι ξαφνικά πήραμε τόσα λεφτά -άκουγα κάτι τρέλες, κάτι παράνοιες- και άλλαξε για όλους μας, όχι. Απλά μας δίνετε η ευκαιρία, αυτό που φτιάχνουμε, να πάρουμε μία ανάσα και να το δούνε κι άλλοι άνθρωποι. Για μένα προσωπικά δεν σημαίνει τίποτα. Για το κανάλι σημαίνει ότι δεν μπήκε μέσα, που είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί το "Maestro" είναι μία πάρα πολύ ακριβή παραγωγή για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς. Δεν κόστιζε πάντως - αυτό το περιβόητο όπως ακούστηκε- ένα εκατομμύριο το επεισόδιο. Μέχρι και οι δικοί μου άνθρωποι μου έλεγαν "Έλα τώρα, πήρατε ένα εκατομμύριο το επεισόδιο". "Μα, ο πρώτος κύκλος κόστισε 350 χιλιάρικα" τους απαντούσα... Θα ερχόταν μία παγκόσμια πλατφόρμα στην Ελλάδα και θα έλεγε "Εμείς τώρα θα σου δώσουμε ένα εκατομμύριο εάν σου κόστισε", γιατί είναι ο Χριστοφοράρας και θα του το δώσουμε. Όχι βέβαια! Έδωσαν χρήματα, καλά χρήματα, γιατί έχω ακούσει ότι δεν έδωσαν και τίποτα. Έδωσαν πολύ καλά χρήματα για πρώτη φορά, τα οποία ουσιαστικά εξασφάλισαν να έχει πληρωθεί ο κόσμος αξιοπρεπέστατα και το κανάλι, η παραγωγή, να μην καταστραφούν, να μην μπουν μέσα. Δεν έβγαλαν όμως κάποιο τρελό κέρδος, είναι πάρα πολύ δύσκολο από μία τόσο μικρή αγορά να βγάλεις κέρδος. Σαν πρώτο βήμα, δεν είχαμε το δικαίωμα της μεγάλης απαίτησης, καθόλου. Πήγαμε πολύ πιο σεμνά και καλά κάναμε, αυτήν ήταν και η δική μου άποψη. Πριν το Netflix, το budget του "Maestro" ήταν 350 χιλιάρικα το επεισόδιο».

Δείτε επίσης - Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο λόγος που δεν θα ξανακάνει τηλεόραση μετά το "Maestro"

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR