counter

Maestro: Ο Ορέστης Χαλκιάς εξομολογείται – “Γίναμε αγρίμια, ήμασταν ανεξέλεγκτοι, ήμουν στη γενιά του Γρηγορόπουλου”

Maestro: Ο Ορέστης Χαλκιάς εξομολογείται – “Γίναμε αγρίμια, ήμασταν ανεξέλεγκτοι, ήμουν στη γενιά του Γρηγορόπουλου”
Maestro: Ο Ορέστης Χαλκιάς εξομολογείται – “Γίναμε αγρίμια, ήμασταν ανεξέλεγκτοι, ήμουν στη γενιά του Γρηγορόπουλου”

Τον Ορέστη Χαλκιά τον γνωρίσαμε φέτος στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro».

Μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός την Τετάρτη 21/12, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.  

Δείτε επίσης - Ορέστης Χαλκιάς: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Αντώνη από το “Maestro” με την οποία είναι 7 χρόνια μαζί

Μέσα σε όλα ο Ορέστης Χαλκιάς αναφέρθηκε στην έντονη εφηβεία του, στο “Maestro” αλλά και την έντονη περίοδο που πέρασε με τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Όσα αποκάλυψε ο Ορέστης Χαλκιάς

«Ο ρόλος στο Maestro προέκυψε χάρη στον Αντίνοο Αλμπάνη. Δουλεύαμε μαζί στον «Ήλιο» και μια μέρα μου ψιθύρισε «σου έχω δουλειά, σε παρακαλώ μην με εκθέσεις». Πέρασε ο καιρός και το ξέχασα. Έσκασε μετά ένα τηλέφωνο για casting και μετά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μου έκανε like στο Instagram. Ο Χριστόφορος άλλαξε τον ρόλο μου με εκείνο του Γιώργου Μπένου. Νομίζω επειδή με είδε πιο γλυκό για τον ρόλο του «Σπύρου». Μας έσωσε η χημεία μας» είπε αρχικά ο Ορέστης Χαλκιάς.

Στο σχολείο ήμουν πολύ πειραχτήρι και έχω πληγώσει κόσμο. Μετά όμως το καταλάβαινα σχεδόν αμέσως και προσπαθούσα να το φτιάξω με όποιο τρόπο. Με το χιούμορ μου, με ένα δωράκι. Ας πούμε πως έχω κοροϊδέψει κοριτσάκια, ήμουν αγρίμι. Έχω φίλη κολλητή που την έχω κάνει να κλάψει όταν ήμασταν παιδιά. Ήμουν πάρα πολύ πειραχτήρι και δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο. Τώρα δεν το έχω καθόλου αυτό, ίσα ίσα που στη σκέψη και μόνο ότι κάποιος κάνει bullying σε κάποιον μπορώ να αρρωστήσω και να εμφανιστώ σαν τον Superman για να βοηθήσω όποιον έχει πρόβλημα» συμπλήρωσε ο νεαρός ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Ορέστης Χαλκιάς αποκάλυψε: «Κινδύνεψα και να μπλέξω αλλά πάντα με κρατούσε σε μια γραμμή το θέατρο. Δεν έμπλεξα παραβατικά για να κάνω εγκλήματα αλλά ήμουν στη γενιά του Γρηγορόπουλου. Δηλαδή όταν το πάθαμε αυτό, γίναμε αγρίμια! Βγήκαμε στους δρόμους και ήμασταν ανεξέλεγκτοι! Και το εννοούσαμε και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο. Τότε δεν ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου αλλά να κάνω κακό σε οτιδήποτε γιατί έκαναν κακό στον «εαυτό» μου. Ο Γρηγορόπουλος ήταν ένας από εμάς. Ήμουν λίγο επαναστατικός, πήγαινα σε πορείες και αγωνιζόμουν οπότε κινδύνευα. Μπορεί να σε συλλάβουν… έτσι και έχω φίλο που του φόρτωσαν μολότοφ και τον έβαλαν στη φυλακή χωρίς να έχει καμία σχέση».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR