counter

Maestro: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου! Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Χάρις Αλεξίου

Maestro: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου! Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Χάρις Αλεξίου
Maestro: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου! Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Χάρις Αλεξίου

Μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο μετά την προβολή του στο Netflix, γνωρίζει το «Maestro», που βρέθηκε στο νούμερο 6 των προτιμήσεων της συνδρομητικής πλατφόρμας σε όλο τον κόσμο.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι πλέον πανέτοιμος για τον δεύτερο κύκλο, όπως και το υπόλοιπο καστ, ενώ τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν.

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια έχουν ήδη γραφτεί και η δεύτερη σεζόν έρχεται με αρκετές ανατροπές.

Η Χάρις Αλεξίου δημοσίευσε μάλιστα πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια των γυρισμάτων, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Πρώτη μέρα γυρίσματος Maestro».

Διαβάστε επίσης: Maestrο: Ο Παπακαλιάτης για το πολυσυζητημένο κόστος της σειράς! Τι απαντά για το 1 εκατομμύριο το επεισόδιο;

Μιλώντας για το πώς εμπνεύστηκε το «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε αποκαλύψει στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται»: «Το έγραψα στην καραντίνα. Μόνο τον Φάνη τον είχα γράψει εξαρχής για τον Φάνη. Και τη φωνή της Μαρίας, οπότε έγραψα και τη Μαρία. Έγραψα τους ρόλους και τους ήρωες και μετά επέλεξα τους άλλους. Στις προσευχές μου όταν γράφω κάτι είναι να τελειώσει το επεισόδιο. Όταν το γυρίζω να καταφέρω να το γυρίσω, όταν το τελειώσω ας καταφέρω να σώσω τα λάθη. Κάθε φορά είναι και διαφορετική η προσευχή. Σε αυτή τη δουλειά εισακούστηκαν πολλές προσευχές. Είναι η πιο ολοκληρωμένη μου δουλειά. Τώρα που γράφω τον δεύτερο κύκλο, τώρα άρχισα να ξαναβλέπω πράγματα που θα μπορούσα να έχω κάνει αλλιώς».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR