counter

Mae Muller - Eurovision 2023: Η ηλικία & όλο το βιογραφικό της εντυπωσιακής τραγουδίστριας της Αγγλίας

Mae Muller - Eurovision 2023: Η ηλικία & όλο το βιογραφικό της εντυπωσιακής τραγουδίστριας της Αγγλίας
Mae Muller - Eurovision 2023: Η ηλικία & όλο το βιογραφικό της εντυπωσιακής τραγουδίστριας της Αγγλίας

Η Χόλι Μέε Μάλερ ή στα αγγλικά: Holly Mae Muller είναι Αγγλίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός και η ηλικία της είναι ετών. Έγινε γνωστή μετά την κυκλοφορία του σινγκλ "Better Days" το 2021 το οποίο  συνέχισε να βρίσκεται στα 40 κορυφαία τσαρτ τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκπροσωπεί το Ηνωμένο Βασίλειο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023, με το τραγούδι "I Wrote a Song".

Mae Muller: Το βιογραφικό της τραγουδίστριας της Αγγλίας

Η Μάλερ μεγάλωσε σε μια οικογένεια με εβραϊκή  καταγωγή στο Kentish Town του Λονδίνου και έχει έναν δίδυμο αδερφό, τον Σαμ. Ο παππούς της είναι ένα παιδί που επέζησε του Ολοκαυτώματος που κατάφερε να δραπετεύσει στη Βρετανία από τη Γερμανία σε ηλικία 12 ετών, και αργότερα μετακόμισε στην Ουαλία.

Διαβάστε επίσης: Andrew Lambrou - Eurovision 2023: Το βιογραφικό του γοητευτικού τραγουδιστή της Κύπρου

Η Χόλι Μέε Μάλερ άρχισε να γράφει τη δική της μουσική σε ηλικία οκτώ ετών. Φοίτησε στο Fine Arts College στο Belsize Park, στο βόρειο Λονδίνο. Το 2007, ως παιδί, η Μάλερ εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο για το "Grace Kelly" του Mika.

Στις 5 Απριλίου 2019, η Μάλερ κυκλοφόρησε το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ της, Chapter 1.Στη συνέχεια υποστήριξε τους Little Mix στην περιοδεία του 2019, LM5: The Tour.Μετά την περιοδεία, κυκλοφόρησε ένα σινγκλ με τίτλο "Therapist", το οποίο είχε ερμηνεύσει στην περιοδεία. Παράλληλα με την κυκλοφορία του "Therapist", η  Χόλι Μέε Μάλερ ανακοίνωσε επίσης την πρώτη της εθνική περιοδεία, επισκεπτόμενη πέντε πόλεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Τον Σεπτέμβριο του 2020, ανακοίνωσε ότι το τρίτο της EP θα κυκλοφορούσε στις 6 Νοεμβρίου 2020. Το EP, με τίτλο No One Else, Not Even You, υποστηρίχθηκε από μια περιοδεία σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mulla ✨ (@maemuller)

Το 2021, η Μάλερ εμφανίστηκε ως guest τραγουδίστρια στο "When You're Out" με τον Billen Ted.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mulla ✨ (@maemuller)

Στις 3 Μαρτίου 2023, η Μάλερ κυκλοφόρησε ένα σινγκλ σε συνεργασία με τους Sigala, Caity Baser και Stefflon Don, με τίτλο "Feels This Good". Στις 9 Μαρτίου 2023, η Μάλερ ανακοινώθηκε ως η συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ. 

Photo Credits: AFP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR