counter

MadWalk 2021: Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Τούνη μετά την πρώτη της εμφάνιση (Βίντεο)

MadWalk 2021: Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Τούνη μετά την πρώτη της εμφάνιση (Βίντεο)
MadWalk 2021: Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Τούνη μετά την πρώτη της εμφάνιση (Βίντεο)

Στο MadWalk 2021που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο συμμετείχε για πρώτη φορά η Ιωάννα Τούνη

Η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” παρουσίασε τη νέα της συλλογή από την εταιρεία ρούχων που διατηρεί με την κολλητή της Στέλα Πάσσαρη. Μάλιστα, η Ιωάννα ανέβηκε στην πασαρέλα και τραγούδησε μαζί με την Έλενα τσαγκρινού.

Μετά την εμφάνισή της σε αυτή τη γιορτή της μόδας και της μουσικής, τα μηνύματα και τα σχόλια που δέχτηκε στα social media ήταν πολλά και θετικά.

Η Ιωάννα Τούνη μόλις τα διάβασε συγκινήθηκε και με δάκρυα χαράς στα μάτια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο.

«Θέλω να πω σε όλους εσάς που βλέπετε αυτό εδώ το post, να κυνηγάτε τα όνειρα σας! Ό,τι και αν σας πουν, όσο δύσκολες εποχές και αν διανύουμε, με σκληρή δουλειά και πολλή διάθεση μπορείς να καταφέρεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σταματήστε να ασχολείστε με άλλους & ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και πράγματα που σας γεμίζουν ουσιαστικά!

Η ζωή είναι μικρή και είναι κρίμα να βάζουμε σε σύγκριση τον εαυτό μας με άλλους και να στεναχωριόμαστε για όλα όσα “δεν έχουμε”, ενώ ο μόνος τρόπος να τα κερδίσουμε είναι απλά να προσπαθήσουμε! Ξανά και ξανά! Όσο χρειαστεί μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας!

Και αν δεν σου λέει και πολλά η συμβουλή της j.touni ως influencer, ελπίζω να σου λέει η συμβουλή της Ιωάννας, που μαζί με την κολλητή της στην ηλικία των είκοσι τριών, αποφάσισε -με σχεδόν μηδαμινό budget- να ρισκάρει φτιάχνοντας την δική της εταιρία με ρούχα! Ακολούθησα το τρελό όνειρο μου … και ας είχα σπουδάσει κάτι εντελώς άσχετο!!!

Πρώτη χρονιά συμμετείχαμε λοιπόν στα @madwalk ως χορηγοί, κάνοντας πασαρέλα & party μαζί με όλους τους φίλους μας από Θεσσαλονίκη!» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR