counter

Madonna: Θαυμαστής της έκανε μήνυση γιατί…

Madonna: Θαυμαστής της έκανε μήνυση γιατί…
Madonna: Θαυμαστής της έκανε μήνυση γιατί…

Μήνυση δέχτηκε η βασίλισσα της pop, Madonna από έναν θαυμαστή της διότι η σταρ αποφάσισε να αλλάξει την ώρα την ώρα των προγραμματισμένων συναυλιών της.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του ΤΜΖ, αυτή η απόφαση της τραγουδίστριας να μεταθέσει την ώρα έναρξης σε αρκετές από τις συναυλίες της για δυο ώρες μετά, από τις 20.30 στις 22.30 προκάλεσε την οργή του Nate Hollander, ο οποίος και προχώρησε σε αγωγή εναντίον της.

Με τη μήνυσή του την κατηγόρησε ότι με την αλλαγή αυτή ο ίδιος ζημιώθηκε οικονομικά, καθώς αγόρασε πολύ ακριβότερα το εισιτήριο που άλλοι θα αγοράσουν πάμφθηνα λόγω της αλλαγής ώρας.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι αγόρασε τρία εισιτήρια για τη συναυλία της 17ης Δεκεμβρίου στο Μαϊάμι για 1.024,95 δολάρια, ενώ η τιμή τους πλέον έχει πέσει κατά πολύ, όμως η προσπάθειά του να πάρει πίσω τα χρήματά του ήταν μάταιη.

Αυτός όμως δεν είναι ο μόνος δυσαρεστημένος θαυμαστής της Madonna. Μαζί του κάνουν αγωγή στη Madonna και άλλοι εξοργισμένοι αγοραστές εισιτηρίων.

Να τονίσουμε πάντως, πως τη βασίλισσα της pop την ακολουθεί εδώ και χρόνια η φήμη ότι καθυστερεί να εμφανιστεί στη σκηνή, και η τεράστια επιτυχία της ‘’Hang Up’’ με τους στίχους ‘’Time goes by so slowly…’’ της ταιριάζει «γάντι»!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR