counter

MAD VMA 2023: Οι πρώτες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (Φωτογραφίες)

MAD VMA 2023: Οι πρώτες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (Φωτογραφίες)
MAD VMA 2023: Οι πρώτες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (Φωτογραφίες)

Τα Mad Video Music Awards 2023 διεξάγονται σήμερα Δευτέρα (19/6) στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Ο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια έντονων συγκινήσεων, εντυπωσιακών απονομών και ανατρεπτικών καλλιτεχνικών συνεργασιών.

Την κορυφαία μουσική διοργάνωση παρουσιάζει για ακόμα μια χρονιά ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ μαζί του, στην πιο viral και Mad μουσική γιορτή, οι Superhosts: Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Vangelis Nakis και Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός.

Τον ρυθμό από τα decks δίνουν οι DJs Αντώνης Δημητριάδης και Display.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2023 είναι οι: FY, Josephine, Kings, Marseaux, ΜΕΛΙSSES, Playmen, Sidarta, Solmeister, Trannos, Αναστασία, Ανδρομάχη, Κωνσταντίνος Αργυρός, Δέσποινα Βανδή, Πέτρος Ιακωβίδης, Γιώργος Κακοσαίος, Καλομοίρα, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Σαμπάνης, Τάμτα, Ελένη Φουρέιρα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Βάσω Λασκαράκη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου .

Δείτε επίσης - MAD VMA 2023: Η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα μετά τη γέννα και η επιστροφή της Δέσποινας Βανδή

MAD VMA 2023 – Λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί  

Ήδη στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do έχει καταφτάσει πλήθος κόσμου και το κόκκινο χαλί έχει γεμίσει με λαμπερές παρουσίες.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε στην διοργάνωση και σας εξασφάλισε φωτογραφίες από τις αφίξεις των καλεσμένων.

 Αναμεσά τους η Άσπα, η Marseaux, ο Trannos, η Αναστασία, η Καλομοίρα με την οικογένειά της, ο Ιάσονας Μανδηλάς, ο Zaf, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Στεφανία, η Τάνια Μπρεάζου, η Ματίνα Ζάρα, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Χρήστος Κούτρας, η Joanne, Daphne Lawrence, ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Δήμητρα Βαμβακούση, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Μάγδα Τσέγκου.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των MAD VMA 2023:

Photo Credits: NDP & Papadakis Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR