counter

Mad Clip: “Σπαράζει” καρδιές η ανάρτηση του καλού του φίλου FY μετά την κηδεία του

Mad Clip: “Σπαράζει” καρδιές η ανάρτηση του καλού του φίλου FY μετά την κηδεία του
Mad Clip: “Σπαράζει” καρδιές η ανάρτηση του καλού του φίλου FY μετά την κηδεία του

Το “τελευταίο αντίο” στον Mad Clip είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές του στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου.

Η κηδεία του Mad Clip, κατά κόσμον, Πήτερ Αναστασόπουλου, έγινε στις 14.30 στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου, ενώ η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Ανάμεσα σε αυτούς που τον αποχαιρέτησαν ήταν και ο καλός του φίλος FY, ο οποίος στην κηδεία ήταν συντετριμμένος.

Λίγη ώρα μετά την τελετή, ο FY έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τον Mad Clip και “σπάραξε” καρδιές.

«Σήμερα αδερφέ μου, όλη η χώρα σε είδε να στέφεσαι, να γίνεσαι βασιλιάς.. Έχασα ένα μεγάλο κομμάτι τις καρδιάς μου αλλά ξέρω ότι κέρδισα έναν φύλακα άγγελο… Χαίρομαι που δυο ώρες πριν φυγεις σε χαιρέτισα και σου είπα ότι σαγαπαω. Τα λόγια είναι περιττά, σ ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες, όσα ρισκάρες και θυσίασες για μένα. Από τοτε που κοιμόμουν στο σαλόνι σου ποσά βραδια το 2018 μέχρι όλη την καραντίνα που περάσαμε να παίζουμε παιχνίδια και να τρώμε σχεδόν κάθε βράδυ, we came a long way big bro . Ima keep your legacy going! Long live my brother. LEGEND!», έγραψε ο FY.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR