counter

Mad Clip: Που βρίσκεται το μοιραίο αυτοκίνητο λίγες ώρες μετά το τροχαίο

Mad Clip: Που βρίσκεται το μοιραίο αυτοκίνητο λίγες ώρες μετά το τροχαίο
Mad Clip: Που βρίσκεται το μοιραίο αυτοκίνητο λίγες ώρες μετά το τροχαίο

Θλίψη έχει σκορπίσει ο τραγικός θάνατος του Mad Clip που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην παραλιακή.

Λίγες ώρες μετά το δυστύχημα, το Star εντόπισε το μοιραίο αυτοκίνητο του Mad Clip, στη Γλυφάδα, σε ιδιωτικό χώρο φύλαξης οχημάτων που συνεργάζεται με την τροχαία.

Θυμίζουμε πως όλα έγιναν στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης και ενώ ο Mad Clip κινούνταν με το πολυτελές αυτοκίνητό του στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα.

Και ενώ ο ράπερ βρισκόταν στη λεωφόρο Αθήνας κοντά στην εκκλησία της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χτύπησε σε κολόνα φωτισμού και μετά σε ένα δέντρο. Πιθανολογείται πως ο Mad Clip είχε αναπτύξει ταχύτητα, αφού στο δρόμο υπάρχουν ίχνη από φρενάρισμα, στην προσπάθειά του να ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου.

To πολυτελές αυτοκίνητο του Mad Clip έριξε την κολώνα και στη συνέχεια συνέχισε έως ότου να σταματήσει σε ένα δέντρο. Από την σφοδρή πρόσκρουση το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, με τον 34χρονο ράπερ να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια και τους πυροσβέστες να χρειάζονται δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο τράπερ διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR