counter

Mad Clip: Όσα αναφέρει το έγγραφο του ΕΚΑΒ για τα χαμένα αντικείμενά του – Ο λόγος που πήγε ο πατέρας του στο αστυνομικό τμήμα

Mad Clip: Όσα αναφέρει το έγγραφο του ΕΚΑΒ για τα χαμένα αντικείμενά του – Ο λόγος που πήγε ο πατέρας του στο αστυνομικό τμήμα
Mad Clip: Όσα αναφέρει το έγγραφο του ΕΚΑΒ για τα χαμένα αντικείμενά του – Ο λόγος που πήγε ο πατέρας του στο αστυνομικό τμήμα

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/09).

Ο γνωστός τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Mad Clip βρισκόταν με αρκετούς συναδέλφους του στον γάμο της φίλης του και PR Manager της δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκε, Λίας Παπαδοπούλου με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Γιώργο Μπενιουδάκη.

Από την ημέρα του δυστυχήματος έχουν περάσει επτά ημέρες και δεν έχουν βρεθεί δύο προσωπικά αντικείμενα του τραγουδιστή, ένας σταυρός αξίας 30.000 ευρώ και το κινητό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “T-Live”, η σορός του τράπερ μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

Μάλιστα, η εκπομπή παρουσίασε και το έγγραφο που περιγράφει τι παραδόθηκε από τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, ένα ασημένιο ρολόι, ένα βραχιόλι-μπρασελέ και μία ζώνη Louis Vuitton.

Τα προσωπικά αντικείμενα έχουν παραδοθεί ήδη στον πατέρα του καλλιτέχνη, μαζί και το πορτοφόλι του με μετρητά.

«Ο σταυρός έχει κλαπεί. Αφού τον σταυρό τον φόραγε κάποιος τον πήρε, χάθηκε κατά την διαδρομή;..αφού τον φόραγε. Εγώ δεν πρόσεξα ώρα που είχε πάει στο γάμο, είπαν άλλοι ότι τον φόραγε. Αφού τον φόραγε, εκλάπη. Ο εγγονός μου εγώ που τον είδα στο φέρετρο και στο πρόσωπο δεν είχε πάθε τίποτα. Ούτε το κεφάλι. Είχε χτυπήσει στα πλευρά και στις πλάτες, εκεί είχε πάθει τη ζημιά. 30 χιλιάδες κοστίζει ο σταυρός, τον είχε κάνει δώρο ο πρώτος ξάδελφος του από την Αμερική. Μου είπε ο γιος μου ότι θα πάει στον διοικητή να το δηλώσει και ότι έχει ορίσει τον Μαδιά ως πραγματογνώμονα. Εγώ είμαι 83 ετών και δε ξέρω να λέω παραμύθια. Τον παίρνω τηλέφωνο και μου έλεγε ο τηλεφωνητής να αφήσω μήνυμα. Κι εγώ έλεγα “Παναγιώτη είσαι σκοτωμένος και το τηλέφωνο λειτουργεί;”. Αυτός που πήρε το κινητό, πήρε και το σταυρό», είπε ο παππούς του Mad Clip.

Ακόμη, ο θείος του Mad Clip μίλησε στην κάμερα του “T-Live”, για την κλοπή του σταυρού.

Επιπρόσθετα, το πρωί της Πέμπτης, ο πατέρας του Mad Clip επισκέφθηκε το τμήμα Τροχαίας Νοτιανατολικής Αττικής στη Γλυφάδα, προκειμένου να ορίσει επίσημα ως πραγματογνώμονα του τροχαίου τον Παναγιώτη Μαδιά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR