counter

Mad Clip: Η συνάντηση με την Αρετή στον γάμο, λίγες ώρες πριν το τροχαίο

Mad Clip: Η συνάντηση με την Αρετή στον γάμο, λίγες ώρες πριν το τροχαίο
Mad Clip: Η συνάντηση με την Αρετή στον γάμο, λίγες ώρες πριν το τροχαίο

Θλίψη στον χώρο της ελληνικής μουσικής, αλλά και στους χιλιάδες θαυμαστές του σκόρπισε ο θάνατος του Mad Clip, που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/09).

Λίγες ώρες πριν, ο τράπερ βρισκόταν στον γάμο της αγαπημένης του συνεργάτιδας Λίας Παπαδοπούλου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο Μπενιουδάκη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του protothema.gr, στον γάμο ήταν καλεσμένη και η Αρετή, η όμορφη μελαχρινή που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Mad Clip.

Ο έρωτάς του διήρκησε τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και ο Mad Clip είχε γράψει και κυκλοφορήσει για χάρη της ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια με τον τίτλο «Αρετή». Άλλωστε δεν ήταν και λίγες οι φορές που σε δηλώσεις του αναφερόταν πάντα σ' εκείνη, καθώς ήταν από τα πρόσωπα που τον στήριξαν από τα πρώτα βήματά του στο χώρο της μουσικής, πριν η καριέρα του εκτοξευθεί.

Όπως διαβάζουμε, μπορεί το πρώην ζευγάρι να έφτασε στο γάμο χωριστά, όπως λένε όσοι τους είδαν από κοντά, δεν ήταν και λίγες οι φορές που μεταξύ τους αντάλλαξαν πολλές κλεφτές ματιές με τους περισσότερους να θεωρούν σίγουρο πως η φλόγα του έρωτα τους ήταν λες και δεν έσβησε ποτέ.

Πριν από μερικούς μήνες άλλωστε στα γενέθλια της Αρετής, ο Mad Clip της ευχόταν μέσα από το Instagram αγάπη μέχρι τον θάνατο: «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δεν σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή».

Την ίδια αγάπη έτρεφε όμως και η Αρετή για εκείνον, κάτι που φάνηκε στα τελευταία του γενέθλια τον περασμένο Μάιο, όταν εμφανίστηκε μπροστά του με μια εντυπωσιακή τούρτα στα χέρια.

Ο Mad Clip και η Αρετή αν και έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα, μόλις τον περασμένο μήνα έδωσαν τέλος στη σχέση τους, αφήνοντας φίλους και συνεργάτες με την απορία.

Ο Mad Clip είχε δηλώσει παλιότερα για την Αρετή: «Εγώ με την Αρετή είμαι από την αρχή. Πριν γίνει οτιδήποτε. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει από τα πρώτα μου βήματα. Με έχει ανεχτεί… Το κρατάει true και γνωρίζει τι είναι επαγγελματικό και τι δεν είναι».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR