counter

Mad Clip: Η αλλαγή στο Instagram του λίγες ώρες μετά τον θάνατό του

Mad Clip: Η αλλαγή στο Instagram του λίγες ώρες μετά τον θάνατό του
Mad Clip: Η αλλαγή στο Instagram του λίγες ώρες μετά τον θάνατό του

Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική τραπ και όχι μόνο σκηνή, η είδηση του θανάτου του Mad Clip, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Porsche, που οδηγούσε ο 34χρονος, ενώ κινούνταν επί της Λεωφόρου Αθήνας εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο.

Όπως όλα δείχνουν, ο Mad Clip είχε αναπτύξει ταχύτητα, αφού στο δρόμο υπάρχουν ίχνη από φρενάρισμα. Από την σφοδρή πρόσκρουση το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, με τον 34χρονο ράπερ να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια και τους πυροσβέστες να χρειάζονται δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο τράπερ διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Mad Clip - Η αλλαγή στο Instagram

Μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Mad Clip, τα social media έχουν κατακλυστεί από μηνύματα φίλων και θαυμαστών του. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μάλιστα οι followers του συνεχίζουν να ανεβαίνουν συνεχώς, ενώ όλα τα σχόλια από τις φωτογραφίες του απενεργοποιήθηκαν, εκτός από αυτά της τελευταίας του ανάρτησης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR