counter

"Λύγισε" on camera ο Κούλλης Νικολάου για τον πατέρα του: "Δεν τον είδα ποτέ στα μάτια και να του πω..."

"Λύγισε" on camera ο Κούλλης Νικολάου για τον πατέρα του: "Δεν τον είδα ποτέ στα μάτια και να του πω..."
"Λύγισε" on camera ο Κούλλης Νικολάου για τον πατέρα του: "Δεν τον είδα ποτέ στα μάτια και να του πω..."

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μπαμπά-δες” βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου ο Κούλλης Νικολάου.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στη σχέση που είχε με τον πατέρα του, αλλά και στον γιο του.

Δείτε επίσης! Κούλλης Νικολάoυ: "Μέχρι στιγμής δεν με έχει καλέσει στον γάμο του ο Γιώργος Αγγελόπουλος"

Όσα είπε ο Κούλλης Νικολάου

«Θα γίνω λίγο ανατρεπτικός και θα πω ότι δεν πιστεύω ότι είναι μόνο τι έχεις πάρει σε αυτή τη ζωή. Νομίζω πως υπάρχει μια προίκα που την κουβαλάς μέσα στις αλλεπάλληλες ζωές που έχεις υπάρξει σαν ψυχή όσο τρελό και αν ακούγεται. Το αισθάνομαι, δεν το πιστεύω, οπότε το δηλώνω.

Ήμουν το δέκατο παιδί στην οικογένεια μου, το έχω πει πάρα πολλές φορές. Όποτε ανοιχτεί ευκαιρία για να το δηλώσω ή να το εκφράσω, συγκινούμαι. Μ’ αρέσει. Είναι η πορεία μου, είναι η ζωή μου. Γεννήθηκα το 1970 και μεγάλωσα σαν να μεγάλωνα το ’30. Ήταν δύσκολα χρόνια αλλά και πολύ χαρούμενα με πολλή αγάπη.

Δεν ήταν όμως η αγάπη η σημερινή, δηλαδή η τυπική: “έλα αγόρι μου” και χαδάκια και φιλάκια. Δεν με αγκάλιασε ο πατέρας μου. Δεν θυμάμαι να με αγκαλιάζει γιατί ήταν άλλης κουλτούρας. Δεν τον είδα ποτέ στα μάτια και να του πω: “μπαμπά, σ’ αγαπώ” .

Σήμερα είμαστε σε μια άλλη εποχή, μια άλλη συνθήκη. Μάλιστα εγώ, επειδή το στερήθηκα αυτό από τον πατέρα μου, φαίνεται ότι ήμουν διαφορετικός στην πνευματική μου ιδιότητα. Σκεφτόμουν αλλιώς οπότε στον γιο μου, που σήμερα είναι 17 χρονών, του έχω περάσει από τα 5 το να τον αγκαλιάζω και να τον φιλάω. “Μην μου έρθεις να μου πεις, ‘είμαι άντρας και απαγορεύεται να με αγκαλιάζεις και να με φιλάς’ γιατί και στα 20 θα σε φιλάω και θα σε αγκαλιάζω και στα 50 και όσο ζω” του είχα πει και του το θυμίζω τώρα που είναι στην εφηβεία», είπε συγκινημένος ο Κούλλης Νικολάου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR