counter

"Λύγισε" η Σοφία Κουρτίδου στην πρώτη της κοινή συνέντευξη με τον σύντροφό της, Γιάννης Σεβδικαλή: "Είναι ευλογία το ότι έχουμε βρεθεί"

"Λύγισε" η Σοφία Κουρτίδου στην πρώτη της κοινή συνέντευξη με τον σύντροφό της, Γιάννης Σεβδικαλή: "Είναι  ευλογία το ότι έχουμε βρεθεί"
"Λύγισε" η Σοφία Κουρτίδου στην πρώτη της κοινή συνέντευξη με τον σύντροφό της, Γιάννης Σεβδικαλή: "Είναι ευλογία το ότι έχουμε βρεθεί"

Η Σοφία Κουρτίδου και ο αγαπημένος της, Γιάννης Σεβδικαλής βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 6/2 στο «Στούντιο 4», όπου και παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά την γνωστοποίηση της σχέσης τους.

Δείτε επίσης - Ερωτευμένη η Σοφία Κουρτίδου: Αυτός είναι ο σύντροφός της που είναι Παραολυμπιονίκης

Το ζευγάρι μίλησε για την σχέση του, την γνωριμία του ενώ η Σοφία Κουρτίδου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκριά της μετά το βίντεο, αφιέρωμα που της είχαν ετοιμάσει.

«Εγώ που με βάψατε τώρα, αυτήν την κατάσταση έχουμε. Παιδιά εμείς κάθε μέρα κλαίμε. Μακάρι αυτό το δάκρυ της συγκίνησης… Δεν υπάρχει κάτι ομορφότερο από αυτό. Μακάρι να μπορούμε να ζούμε τέτοιες στιγμές, να είμαστε τόσο γεμάτοι και να ερχόμαστε σε επαφή με τα συναισθήματά μας. Η αγάπη είναι για να το βροντοφωνάζουμε και εμείς σίγουρα αυτό που αισθανόμαστε, δεν το κρύβουμε. Είμαστε ευγνώμονες κάθε μέρα για όλο αυτό που ζούμε και για το ότι έχουμε βρεθεί είναι ευλογία» είπε συγκινημένη η Σοφία Κουρτίδου με το αφιερωματικό βίντεο που της είχαν ετοιμάσει.

«Εγώ πλησίασα τον Γιάννη για να κάνουμε μια συνέντευξη… μου έγινε ένα κλικ, έχω κάνει συνέντευξη και με άλλους Παραολυμπιονίκες και γενικότερα με άτομα με αναπηρία. Ήθελα να παρουσιάσω έναν φωτεινό άνθρωπο, αλλά τελικά βρεθήκαμε να φωτίζει ο ένας τη ζωή του άλλου», είπε αρχικά η Σοφία Κουρτίδου.

«Το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου ήταν ότι θα τον ερωτευτώ. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα – είχαμε δώσει ραντεβού σε μια καφετέρια –  σήκωσε το βλέμμα του και με κοίταξε και βλέπω αυτό το χαμόγελο…. Είναι η ομορφιά που πηγάζει από μέσα του, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν γίνεται αυτό να μην του το αναγνωρίσεις», συμπλήρωσε η Σοφία Κουρτίδου.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Σεβδικάλης εξομολογήθηκε: «Εγώ είδα όλο τον κόσμο στη Σοφία. Μαθαίνω πράγματα καθημερινά, είδα την αγάπη με άλλο μάτι. Μου έχει μάθει  τόσα πράγματα και ακόμα εξελίσσομαι καθημερινά».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR