counter

Λουκία Πιστιόλα: “Η μαμά μου είναι με άνοια δέκα χρόνια, δεν με αναγνωρίζει πια”

Λουκία Πιστιόλα: “Η μαμά μου είναι με άνοια δέκα χρόνια, δεν με αναγνωρίζει πια”
Λουκία Πιστιόλα: “Η μαμά μου είναι με άνοια δέκα χρόνια, δεν με αναγνωρίζει πια”

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στο θέατρο Αθηναϊς, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" και συνάντησε την Λουκία Πιστιόλα.

Η ηθοποιός, μίλησε για το άγχος στη ζωή της, το γούρι της, αλλά και τους αγαπημένους της γονείς.

«Εγώ να έχω άγχος; Γιατί να έχω άγχος; Είμαι μεγάλη πια για άγχος, όχι δεν είχα. Χαίρομαι τόσο πολύ όταν έρχομαι σε επαφή με κόσμο εν αντιθέσει με την τηλεόραση και τον φακό που είναι ένα νεκρό μέσο και με τρομάζει ακόμα. Το γούρι μου σε κάθε παράσταση είναι το δαχτυλίδι που φοράω που είναι της μαμάς μου», εξομολογήθηκε αρχικά η Λουκία Πιστιόλα.

Σχετικά με τους γονείς της είπε πολύ συγκινημένη: «Η μαμά μου είναι πολύ άρρωστη. Είναι με άνοια δέκα χρόνια και δε με γνωρίζει πια. Από τότε, όλες οι παραστάσεις που κάνω είναι αφιερωμένες σε αυτή και τον πατέρα μου που με μεγάλωσαν υπέροχα και πολύ ευτυχισμένα. Τους νιώθω πάντα δίπλα μου. Άγχος είχα μόνο όταν ήταν η μάνα μου από κάτω. Ποτέ άλλοτε».

Τέλος, όταν ερωτήθηκε για την απόφαση των συναδέλφων της να αποχωρήσουν από παραστάσεις για να συμμετάσχουν σε κάποιο ριάλιτι επιβίωσης, απάντησε: «Είναι σίγουροι ότι είναι συνάδελφοι; Δε νομίζω» είπε η Λουκία Πιστιόλα.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Λουκίας Πιστιόλας:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR