counter

Λουκάς Γιώρκας: Ποια είναι η Βασιλική Σαλαμπάση που ετοιμάζεται να παντρευτεί

Λουκάς Γιώρκας: Ποια είναι η Βασιλική Σαλαμπάση που ετοιμάζεται να παντρευτεί
Λουκάς Γιώρκας: Ποια είναι η Βασιλική Σαλαμπάση που ετοιμάζεται να παντρευτεί

Στο επόμενο βήμα αποφάσισε να πάει ο Λούκας Γιώρκας την σχέση του με την μελαχρινή καλλονή, Βασιλική Σαλαμπάση, αφού το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί. Η ίδια, του έχει κλέψει την καρδιά και αναζητήσεις σχετικά με το βιογραφικό της είναι εξαιρετικά συχνές. Εμείς λοιπόν, συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνη.

Λούκας Γιώρκας: Το βιογραφικό της μέλλουσας γυναίκας του, Βασιλικής Σαλαμπάση

  • Η Βασιλική Σαλαμπάση ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη
  • Η ηλικία της είναι 27 ετών και το επάγγελμά της είναι δικηγόρος.
  • Η καταγωγή της είναι από τον Διδυμότειχο.
  • Η Βασιλική Σαλαμπάση δεν αγαπάει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας και για αυτό το ζευγάρι κάνει εξαιρετικά σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Παρόλα αυτά, αγαπούν τα ταξίδια και πρόσφατα είχαν βρεθεί στην Ιταλία.

Λούκας Γιώρκας: Ο έρωτας, ο γάμος και η Βασιλική Σαλαμπάση στην ζωή του

«Ο Λούκας και η Βασιλική είναι μαζί και, παρότι ο τραγουδιστής είναι με μια βαλίτσα στο χέρι για να συνδυάσει προσωπική και επαγγελματική ζωή, ξεχειλίζει από ευτυχία», έλεγε πέρσι στην Real News άτομο από το περιβάλλον του τραγουδιστή. Ο Λούκας Γιώρκας, σχετικά με τον έρωτα σε ερώτηση που του είχαν κάνει σε παλαιότερη συνέντευξή του, ανέφερε:

«Χωρίς έρωτα δεν ζω, δεν λειτουργώ. Στην προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ όμορφα. Οταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω εκτενέστερα. Δεν κρύβομαι, απλώς θέλω να προστατέψω τη δική μου ζωή, αλλά κυρίως τη ζωή του άλλου ανθρώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε άλλο χώρο και να θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Ο καθένας από εμάς έχει την οικογένειά του και δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την έκθεση στη δημοσιότητα».

Μάλιστα, είχε ερωτηθεί για τα στοιχεία που τον δένουν με την σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση και είχε απαντήσει:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου να πιστεύει στον Θεό. Οταν έχεις τον Θεό στη ζωή σου, όσο κι αν διαφέρεις από τον άλλο, ο Θεός λειτουργεί σαν φάρος. Ετσι, δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, που πορεύονται χέρι-χέρι στη ζωή, έχουν αυτόν τον φάρο και δεν χάνουν τον δρότους, παρά τα λαμπάκια και τα πυροτεχνήματα που μπορεί να τους προκαλούν να χάσουν και να χαθούν από αυτόν τον κοινό δρόμο. Επίσης, η απλότητα και το χιούμορ είναι σημαντικά στοιχεία». Όλα αυτά φαίνεται πως τα βρήκε στην μελαχρινή καλλονή και πλέον ο γάμος, δεν αργεί!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR