counter

Λούκας Γιώρκας: Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή – “Με ηρεμεί η σύντροφός μου”

Λούκας Γιώρκας: Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή – “Με ηρεμεί η σύντροφός μου”
Λούκας Γιώρκας: Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή – “Με ηρεμεί η σύντροφός μου”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και την Ελένη Καρποντίνη παραχώρησε ο Λούκας ΓιώρκαςΟ γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στον λόγο που κρατάει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσίοτητας, αλλά και στην συμμετοχή του στη Eurovision.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Λούκας Γιώρκας: Η πρώτη δημόσια έξοδος με την σύντροφο του, Βασιλική

«Όταν πήγα στη Eurovision ήθελα να βγω πρώτος, στεναχωρήθηκα. Θεωρώ πως το Αζερμπαϊτζάν που κέρδισε δεν ήταν σίγουρα το καλύτερο τραγούδι τότε της Eurovision. Θυμάμαι πως δούλευα στην Ιερά Οδό με τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ Ζήνα και ο Δημήτρης Μητροπάνος, που για μένα ήταν ένα πρότυπο, ήταν στις πρόβες δίπλα μου. Αυτό από μόνο του πλέον είναι από εκείνα που βάζεις σε μια θυρίδα σε μια τράπεζα και τα αφήνεις εκεί ως θησαυρό», είπε αρχικά ο Λούκας Γιώρκας για την Eurovision.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή ανέφερε: «Σέβομαι τον άνθρωπο που είναι κοντά μου, έχει μια δική του ζωή, μια δική του πραγματικότητα στην οποία κινείται και έναν δικό του κύκλο και δεν θα ήθελα μέσω αυτού του βήματος να εισβάλλω σ’ αυτό. Δεν έχω το δικαίωμα αυτό.

Με ηρεμεί η σύντροφός μου και αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι εκτός χώρου. Το να με ηρεμεί είναι ένα από τα πολύ βασικά στοιχεία. Θα με έλεγες και κοσμοκαλόγερο σαν άνθρωπο. Είναι σαν να θέλω να γυρίζω στη σπηλιά μου το βράδυ, ησυχία, ηρεμία».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Λούκας Γιώρκας:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR