counter

Λίτσα Πατέρα: "Εκτός από Κορομηλά και Μενεγάκη, όλες οι άλλες συνεργασίες ήταν παροδικές"

Λίτσα Πατέρα: "Εκτός από Κορομηλά και Μενεγάκη, όλες οι άλλες συνεργασίες ήταν παροδικές"
Λίτσα Πατέρα: "Εκτός από Κορομηλά και Μενεγάκη, όλες οι άλλες συνεργασίες ήταν παροδικές"

Λίτσα Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Αστέρη Κασιμάτη και μίλησε για την σχέση της με την Ρούλα Κορομηλά, την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τους παρουσιαστές που έχει συνεργαστεί στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Στις δύο δεκαετίες που σας βλέπουμε στον ΑΝΤ1 συνεργαστήκατε με όλα τα πρόσωπα που πέρασαν από την πρωινή ζώνη του καναλιού. Μόνο με τη Ρούλα Κορομηλά και με την Ελένη Μενεγάκη ζήσαμε πολύ μαζί. Με την Ελένη ειδικά συνεργαστήκαμε πάρα πολλά χρόνια. Είναι από τα αγαπημένα μου πλάσματα. Όλες οι άλλες συνεργασίες ήταν παροδικές, με την έννοια ότι οι παρουσιαστές δεν έμειναν πολύ καιρό στην ίδια θέση.

Καθημερινά εμφανίζεστε πολύ περιποιημένη και φαίνεται ότι προτιμάτε τα φωτεινά χρώματα. Μου αρέσουν τα χρώματα. Το χρώμα, να ξέρεις, δείχνει και την αισιοδοξία της ψυχής σου. Τα ρούχα που φοράω στην τηλεόραση, καταρχήν δεν είναι δικά μου. (Γελάει.) Αλλά ναι, θέλω να φαίνομαι περιποιημένη. Μου αρέσει η κομψότητα, προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι κομψή. Νομίζω ότι είναι αξιοπρέπεια να είσαι περιποιημένος, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεσαι. 

Έτσι ήσασταν πάντα; Ναι, από τη μαμά μου μάλλον το πήρα. Είμαστε μικρασιατικής καταγωγής. Και η μητέρα μου και οι αγαπημένες μου θείες ήθελαν πάντα να είναι περιποιημένες. Το έβλεπα λοιπόν στην οικογένειά μου, οπότε είναι και λίγο κληρονομικό.

Σας είδαμε φέτος στο Πρωινό να μπαίνετε στην κουζίνα. Σας αρέσει η μαγειρική; Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Κάνω πολύ ωραία κρεατόπιτα, πολύ ωραίο γιουβέτσι, λαχανοντολμάδες, αλλά φτιάχνω και ψωμί.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Cover OK! 426

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR