counter

Λίτσα Γιαγκούση: Η σχέση της σήμερα με τον Χρήστο Δάντη και η γνωριμία της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Λίτσα Γιαγκούση: Η σχέση της σήμερα με τον Χρήστο Δάντη και η γνωριμία της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου
Λίτσα Γιαγκούση: Η σχέση της σήμερα με τον Χρήστο Δάντη και η γνωριμία της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Λίτσα Γιαγκούση.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, στον Χρήστο Δάντη και στη γνωριμία της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Όσα είπε η Λίτσα Γιαγκούση

«Ξυπνάω πολύ νωρίς. Στις 7 είμαι στο πόδι. Ασχολούμαι με τα εννέα ζωάκια μου και το σπίτι. Οι δυσκολίες που αντιμετώπισα στη δουλειά δεν ήταν από τρίτους, ήταν από προβλήματα υγείας. Από το ξεκίνημά μου υπήρχαν προβλήματα. Έλεγα πέντε τραγούδια κι έκλεινα γιατί δεν είχα διάφραγμα. Χρειάστηκε να κάνω αφωνία. Εκείνο το διάστημα έπαθα κρίση λαβύρινθου, κόντεψα να πεθάνω. Άρχισαν να γυρίζουν όλα, εμετούς, πήγα στο νοσοκομείο», είπε η Λίτσα Γιαγκούση.

Στη συνέχεια, η Λίτσα Γιαγκούση αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν: «Τραγουδούσα, είχα κλειστά τα μάτια και ξαφνικά τα ανοίγω και βλέπω ένα τραπέζι να έρχεται κατά πάνω μου. Και έφυγα με την όπισθεν γιατί θα με σκότωνε μάλλον».

Για τον σύντροφό της, η Λίτσα Γιαγκούση δήλωσε: «Δεν έχω γνωρίσει πιο καλό παιδί, έχει αξίες, είναι πανέξυπνος και θαυμάζω τον τρόπο που αντιμετωπίζει στη δουλειά του. Μία ωραία έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι ήρθε στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανιζόμουν με τη μηχανή. Τώρα που το συζητάμε, μουδιάζω».

Ακόμη, η Λίτσα Γιακούση μίλησε για τον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Τυχαία είδα τον Χρήστο Δάντη μετά από 10 χρόνια. Ήμουν σε μια κολλητή μου στο μπαλκόνι και πέρασε ο Χρήστος από κάτω, σταμάτησε, κόρναρε, με είδε και ανέβηκε πάνω και τα είπαμε. Μιλάμε στο τηλέφωνο. Έχω γνωρίσει την Ασημίνα, μια χαρά κορίτσι είναι, κουκλάρα γλυκύτατο».

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Χρήστος Δάντης: Η αντίδραση του για τον Νίκο Μπάρτζη και το κινητό της Ασημίνας στο Survivor

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR