counter

Λιονέλ Μέσι: Αποχαιρέτησε με δάκρυα την Μπαρτσελόνα μετά από 17 χρόνια!

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε την επί 17 χρόνια ομάδα του Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι.

Ο άσος του ποδοσφαίρου σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα "L’ Equipe", αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο Παρίσι, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι ξέσπασε σε κλάματα και ευχαρίστησε την ομάδα αλλά και τον κόσμο για την στήριξη που του έχουν δείξει μέχρι σήμερα.

«Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον αποχαιρετισμό μου, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν τον σκεφτόμουν ποτέ. Θα ήθελα να το κάνω μπροστά στον κόσμο, μέσα στο γήπεδο. Θα ήθελα να έχω ένα τελευταίο χειροκρότημα. Μου έλειψαν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ήθελα να ακούσω ένα χειροκρότημα με το όνομά μου. Αν μπορούσα να το έχω φανταστεί, θα ήταν με το γήπεδο γεμάτο και θα μπορούσα να αποχαιρετήσω καλά. Συνέβη έτσι, αλλά θέλω να ευχαριστήσω όλη την αγάπη αυτών των χρόνων.

Η αγάπη των ανθρώπων ήταν πάντα η ίδια και ένιωσα την αναγνώριση και την αγάπη αυτού του συλλόγου. Ας ελπίσουμε ότι μπορώ να επιστρέψω σε αυτόν τον σύλλογο, με όποιον τρόπο. Ας ελπίσουμε ότι μπορώ να συνεισφέρω έτσι ώστε αυτός ο σύλλογος να συνεχίσει να είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Σίγουρα αυτή τη στιγμή ξεχνάω πολλά πράγματα, δεν είμαι στις καλύτερες συνθήκες. Καλύτερα να προχωρήσουμε στην ώρα των ερωτήσεων. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λιονέλ Μέσι.

Δείτε παραπάνω το βίντεο από το Δελτίο του ΑΝΤ1.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR