counter

Lindsay Lohan: Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της

Lindsay Lohan: Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της
Lindsay Lohan: Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της

Ο Dakota Lohan, είναι αδερφός της Lindsay Lohan και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να απασχολήσει αρκετά τη showbiz και συγκεκριμένα τον κόσμο της μόδας. Ο μικρός Cody μεγάλωσε και η πανέμορφη αδερφή του δεν έχασε την ευκαιρία να τον παρουσιάσει πριν λίγο καιρό στους διαδικτυακούς “φίλους” της στο Instagram – οι οποίοι δεν είναι και λίγοι αφού αγγίζουν τα 5 εκατομμύρια!

O Cody Lohan, αδερφός της Lindsay Lohan

Όπως όλα δείχνουν, τα φώτα της δημοσιότητας έχουν αρχίσει να τον μαγνητίζουν. Σε αυτό, φυσικά, έχει παίξει τον ρόλο της και η οικογένειά του, τα μέλη της οποίας τον παρότρυναν διαρκώς να ασχοληθεί με το modelling. Προφανώς, το σκέφτηκε καλά και αποφάσισε να ακολουθήσει τη συμβουλή τους.

O Cody Lohan, αδερφός της Lindsay Lohan

Υπέγραψε, λοιπόν, συμβόλαιο συνεργασίας με τον πρακτορείο μοντέλων IMG και ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας χωρίς, όμως, να ξεχνάει τις προτεραιότητές του. Αυτές, όπως δήλωσε μέσα από συνέντευξή του στο περιοδικό “W” δεν είναι άλλες από τη σχολή του και την αγάπη του για το σερφ: Eίμαι φοιτητής και σέρφερ”, είπε χαρακτηριστικά, “και πάντα αυτά τα δύο ήταν οι προτεραιότητές μου, αλλά ήταν η οικογένειά μου που μου έδωσε την σιγουριά για να μπω στον χώρο του modelling”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR