counter

Λίνα Νικολακοπούλου: Δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό - Φωτογραφία

Λίνα Νικολακοπούλου: Δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό - Φωτογραφία
Λίνα Νικολακοπούλου: Δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό - Φωτογραφία

Λίνα Νικολακοπούλου

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

Το  Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment και τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη αφιερώνει από τις 4 Φεβρουαρίου 2016 πέντε Πέμπτες στον κινηματογράφο με αφορμή την ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης» σε συμπαραγωγή ΟΤΕ TV. Οι προβολές της ταινίας θα συνοδεύονται από συζητήσεις διαφορετικής κάθε φορά θεματικής ανάμεσα σε σκηνοθέτες, συγγραφείς, συνθέτες, ηθοποιούς, δημιουργούς, παραγωγούς, διανομείς, δημοσιογράφους, επιστήμονες, αλλά και τους θεατές και όσους ενδιαφέρονται για τα επόμενα βήματα του Ελληνικού Κινηματογράφου.

 Έτσι λοιπόν, οι Πέμπτες του Φεβρουαρίου καθώς και η πρώτη Πέμπτη του Μαρτίου θα είναι αφιερωμένες σε πέντε διαφορετικές θεματικές που προκύπτουν από τα ζητήματα που θίγει το «Ουζερί Τσιτσάνης».

 Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, στις 19:00 με την πρώτη θεματική με τίτλο « Νότες και Καρέ: Μουσική και κινηματογράφος» και συμμετέχοντες τους: Μανούσο Μανουσάκη, Θέμη Καραμουρατίδη, Γιώργο Χατζηνάσιο, Μιχάλη Ρέππα, Θοδωρή Μαραντίνη (ΟΝΙΡΑΜΑ), Θανάση Πολυκανδριώτη, Νίκο Κατσίκη, συντονίζει η Λίνα Νικολακοπούλου.

Εκεί λοιπόν είδαμε την σπουδαία Ελληνίδα στιχουργόμετά από πολύ καιρό.

 Διαβάστε περισσότερα:Zoυγανέλης: Έχει σήμερα γενέθλια και θυμόμαστε στιγμές της ζωής του μέσα από φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα:To "Νησί": Ηθοποιοί της σειράς γυρνούν το χρόνο πίσω και εξομολογούνται στο FTHIS.GR ιστορίες από τα γυρίσματα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR