counter

Λίλα Καφαντάρη: Βραδινή έξοδος με την κούκλα κόρη της, Ηλιάνα Μαυρομάτη

Λίλα Καφαντάρη: Βραδινή έξοδος με την κούκλα κόρη της, Ηλιάνα Μαυρομάτη
Λίλα Καφαντάρη: Βραδινή έξοδος με την κούκλα κόρη της, Ηλιάνα Μαυρομάτη

Βραδινή έξοδο πραγματοποίησε η Λίλα Καφαντάρη με την κόρη της Ηλιάνα Μαυρομάτη το βράδυ της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου. Συχνά βλέπουμε έξω μαμά και κόρη που όσο περνάνε τα χρόνια η σχέση τους γίνεται πιο δυνατή και οι δυο πια τα λένε και σαν δυο καλές φίλες.

Στον κινηματογράφο Ideal στην πρώτη προβολή της ταινίας "Οι αισθηματίες"  σε σκηνοθεσία  Νίκου Τριανταφυλλίδη πήγαν μαμά και κόρη, στην οποία η Ηλιάνα συμμετέχει μαζί με άλλους αξιόλογους ηθοποιούς όπως τον Τάκη Μόσχο, τον Χάρης Φραγκούλη, τον Δημήτρη Λάλο, την  Ευτυχία Γιακουμή,  την Αθηνά Παπά, τον  Αντώνη Σπίνουλα, τον  Ρένο Χαραλαμπίδη,  τον Κώστα  Ξυκομηνό, τον  Αλέξανδρο  Βούλγαρη  και τον Στάθη Σταμουλακάτο.

Η Ηλιάννα Μαυρομάτη, ντυμένη με maxi αέρινο φόρεμα στις αποχρώσεις του γαλάζιου και έχοντας τα μαλλιά της πλεγμένα πλεξούδα με  μακριά σκουλαρίκια  έδειχνε όμορφη και χαρούμενη. Η Λίλα Καφαντάρη λιτά ντυμένη και χωρίς μακιγιάζ, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια πόζαρε περήφανη δίπλα στην όμορφη κόρη της.

Με στοιχεία μαύρης κωμωδίας, αλλά και με δυνατό cast ηθοποιών, η ταινία αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό, αλλά και τους κριτές κινηματογράφου όπως τον Ορέστη Ανδρεαδάκη,  που έδωσε το "παρών"!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR