counter

Light: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον καβγά με τον Snik και το προειδοποιητικό μήνυμα σε άνθρωπο των Mad VMA μια ημέρα πριν

Light: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον καβγά με τον Snik και το προειδοποιητικό μήνυμα σε άνθρωπο των Mad VMA μια ημέρα πριν
Light: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον καβγά με τον Snik και το προειδοποιητικό μήνυμα σε άνθρωπο των Mad VMA μια ημέρα πριν

Το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do πραγματοποιήθηκαν τα Mad Video Music Awards.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε ένα απίστευτο σκηνικό.

Συγκεκριμένα, ο Light και ο Snik πιάστηκαν στα χέρια και προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση.

Λίγη ώρα μετά, ο Light μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δώσει μια απάντηση για τα όσα συνέβησαν.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως είχε προειδοποιήσει τους διοργανωτές για το ενδεχόμενο καβγά με τον Snik αν κάθονται κοντά.

Όσα είπε ο Light για τον καβγά

«Ένα "συγνώμη" στις οικογένειες, στους μπαμπάδες, στις μαμάδες, στα παιδάκια. Εχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε, δεν είμαστε θύματα, ούτε π@τ&%ες. Την αγάπη σε όλους και του χρόνου καλύτερα...», δήλωσε ο Light στο story του.

«Μία φορά και μόνο μία για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους και να ξέρετε τι έγινε. Ο καβγάς δεν ξεκίνησε από εμένα, εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου με την κοπέλα μου δίπλα όταν μου την έπεσαν. Αυτό είναι το πρώτο βίντεο που φαίνεται να με χτυπάνε κάτι "βουνά" και είναι αυτό που προηγήθηκε.

Μετά μας χώρισαν, πήγα στο backstage για λίγο - επέστρεψα πάνω στα καθίσματα και έκανα ό,τι έκανα. Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο. Δεν κατηγορώ κανέναν από τους εμπλεκόμενους για ό,τι έγινε.

Ήταν γνωστό πως υπάρχει κόντρα ανάμεσά μας και είχα ενημερώσει πολλές φορές τη διοργάνωση πως άμα μας φέρει σε επαφή στον ίδιο χώρο θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι του @mad_tv επέλεξαν να μας βάλουν όσο πιο κοντά τον ένα στον άλλο γινόταν. Ελπίζοντας πως θα υπήρχε κάποιο ελαφρύ καυγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα και θα βοηθούσε σε αυτόν τον πόλεμο των mainstream media απέναντι στο κύμα της μουσικής μας», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Light και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από μια συνομιλία που είχε με άνθρωπο της διοργάνωσης.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR