counter

Λιάνα Γαρμπή: "Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν οικογένεια για εμάς, ήταν δάσκαλός μας, μάθαμε δίπλα του"

Λιάνα Γαρμπή: "Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν οικογένεια για εμάς, ήταν δάσκαλός μας, μάθαμε δίπλα του"
Λιάνα Γαρμπή: "Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν οικογένεια για εμάς, ήταν δάσκαλός μας, μάθαμε δίπλα του"

Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Η Καίτη Γαρμπή ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν να γράψουν δύο λόγια για τον αείμνηστο, τραγουδιστή αφού ήταν ο άνθρωπος που την βοήθησε στα πρώτα βήματα της.

Και η αδερφή όμως της τραγουδίστριας, Λιάνα Γαρμπή μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα» θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Φλωρινιώτη καθώς και εκείνη έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά της βήματα στο πλευρό της.

Δείτε επίσης - Καίτη Γαρμπή: Συγκινεί το "αντίο" στον Γιάννη Φλωρινιώτη, "Υπήρξε για μένα και την αδερφή μου μεγάλος δάσκαλος"

Όσα είπε  η Λιάνα Γαρμπή για τον Γιάννη Φλωρινιώτη

«Γιάννης Φλωρινιώτης, μεγάλη απώλεια. Οικογένεια για εμάς, ήταν δάσκαλός μας. Μάθαμε δίπλα του πώς είναι ο πραγματικός καλλιτέχνης. Ήταν ακούραστος, γεμάτος πάθος για τη δουλειά του και φυσικά ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του. Παρόλο που ήταν σταρ, ήταν και άνθρωπος ταπεινός. Πολλά χρόνια δουλέψαμε μαζί του, ταξιδέψαμε παντού, κάναμε δισκογραφία, θέατρο, ταινίες, εμφανίσεις σε κέντρα, είδαμε πολλούς διάσημους», είπε αρχικά η Λιάνα Γαρμπή.

«Τον αγαπούσα πάρα πολύ, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ μου και εκείνος μας αγαπούσε πολύ κι εμένα και την αδερφή μου και μας πρόσεχε. Με αποκαλούσε τσαούσα χαϊδευτηκά, γιατί ήμουν η πιο μικρή και η πιο έντονη. Θέλω να πω στην οικογένειά του να είναι δυνατοί, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και συμπονώ μαζί τους. Καλό του ταξίδι στο φως» συμπλήρωσε η Λιάνα Γαρμπή.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Λιάνα Γαρμπή για τον χαμό του Γιάννη Φλωρινιώτη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR