counter

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Πότε θα γίνει ο γάμος και η βάφτιση των παιδιών τους;

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Πότε θα γίνει ο γάμος και η βάφτιση των παιδιών τους;
Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Πότε θα γίνει ο γάμος και η βάφτιση των παιδιών τους;

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα και μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει δύο κορούλες.  

Σύμφωνα με το ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί στις αρχές Δεκεμβρίου στον Άγιο Διονύσιο, στο Κολωνάκι, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Φυσικά, όλα αυτά εφόσον η κατάσταση με την πανδημία έχει επανέλθει σε μια κανονικότητα, χωρίς περιορισμούς στις εκδηλώσεις, για να γίνουν όλα όπως ονειρεύεται το ευτυχισμένο ζευγάρι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το Μυστήριο έχει προγραμματιστεί μετά του Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.  

Όσον αφορά την βάπτιση των δυο κοριτσιών του το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει διπλή βάπτιση στα τέλη Μαΐου και η πρώτη σκέψη είναι να πραγματοποιηθεί στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Την πρωτότοκη κόρη θα την ονομάσουν Σοφία και τη δευτερότοκη Ελένη. Είναι τα ονόματα της μαμάς του Λευτέρη και της Βασιλικής. Οι νονοί της Σοφίας θα είναι ο Χρήστος Μάστορας και ο παιδικός φίλος του Λευτέρη, Βασίλης Λαζαρίδης. Οι νονοί της Ελένης θα είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη, Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής, Θάλεια Παλιαρούτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το λαμπερό ζευγάρι είχε κάνει ήδη πολιτικό γάμο το καλοκαίρι του 2019. Συγκεκριμένα, λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση παντρεύτηκαν. Τη χαρμόσυνη είδηση είχε κάνει γνωστή η Βασιλική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε μία από τις φωτογραφίες το ζευγάρι ήταν ντυμένο στα λευκά και πόζαρε ευδιάθετο, ενώ σε άλλη φωτογραφία η τότε μέλλουσα μανούλα ήταν μαζί με τις φίλες της και έδειχνε τη βέρα του γάμου της. «Μια εβδομάδα η κυρία του κυρίου δεν είναι και άσχημα», είχε γράψει στη λεζάντα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR